2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل پریود در زمان اقدام

155 بازدید | 5 پست

۳۶ ساعته که لکه بینی قهوه ایی دارم

پنج روز هم به موعدم مونده

اینماه یه فولیکول خوب داشتم و آمپول hcg زدم

دیروز صبح بی بی چک زدم منفی بود

خب پس چرا پریودم شروع نمیشه؟ 

شما پریود شدی؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامبله بعد ۴ روز لکه بینی پریود شدم

سلام گلم متولد ۶۸ تی؟

بچه هم نداری؟

ان شالله ماه دیگه ب راحتی باردار بشی

منم قبل بارداریم‌ یکماه پریودم بهم ریخت ماه بعدش باردار شدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

سلام گلم متولد ۶۸ تی؟بچه هم نداری؟ان شالله ماه دیگه ب راحتی باردار بشیمنم قبل بارداریم‌ یکماه پریودم ...

آره 

نه بچه نداره،سه بار باردار شدم و به دلائلی از دست دادمشون

ممنونم،دیگه رفتم دنبال ivf

آره نه بچه نداره،سه بار باردار شدم و به دلائلی از دست دادمشونممنونم،دیگه رفتم دنبال ivf

ان شالله بهترین خیر برات پیش بیاد و بچه های سالمی بدنیا بیاری عزیزم