2777
2789
عنوان

تشخیص جنس پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 40 پست
عخییی عزیزم هرپوستی مراقبتای خاص خودشو میخادپوستم چربم برامن آزاردهندس واقعا

عوضش چروك نميشه به راحتي مث پوستاي خشك ، اينم حُسنشه 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ اسکرابی وماسکی استفاده کنم؟؟؟ 😣

ماركش مهم نيس اصلا ، همون سپيداب بهترين اسكرابه ، ماسك هم ورقه اي خوبه كلا مهم نفس كاره هر بار يه ماسكي بزن، از اين دونه اياا بخر يا تيوپيااا ، روش نوشته چه كارايي ميكنه 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
از ضد افتاب هم حتما استفاده كن چه زمستون چه تابستون ، اون سياهي دور دهنت ممكنه از افتاب باشه 

دور دهنم ک سیاه نیس گلم

وقتی کرم پودر میزنم دماغم یکم رنگش تیره میشه لک لک میشه 😢

عاره درسته  ولی آرایشت هیچوقت فیکس نمیشه رو صورت  😌😌

اسپري فيكساتور بزن بي تاثير نيس، پودر فيكس هم چند ساعت بيشتر نگهش ميداره ، كلا به نظرم پوست چرب بهترين پوسته واسه ما خانوما 

دور دهنم ک سیاه نیس گلم وقتی کرم پودر میزنم دماغم یکم رنگش تیره میشه لک لک میشه 😢

يه بار برو دكتر ببينتت صرر نداره ، زيبايي به نظرم از نون شبم واجبتره 

اگ میشه بگید چجوری نام کاربریموتغییربدم  هرکار کردم نشد  ممنون    

نميشه ، ني ني يار نوشت تعويض اسم امكان نداره تنها راهش اينه ك اين كاربريتو بگيدحذفش كنن يه جديد بسازي 

پودرفیکس استفاده میکنم ولی منافذپوستوبازمیکنه واسه همین میگن خوب نیس .هرجنس پوستی مزایاومعایب خودشود ...

منم منافذ پوستم باز بود روي گونه و بينيم ، پرايمر اسمش باكس خريدم واسه بستن منافذ، ميگن بنفيت بهتره اما ، يعني ميبستشون حال ميكردمااا ، اره درست ميگي واسه مجلس و اينا فقط ارزش زدن دارن 

اوه چ بد  ب کی بگم؟

تاپيك بزن موضوعو بزن ني ني يار بيا لطفا ، خودش مياد ، بعدش بگو كاربريتو حذف كنه