2777
2789
عنوان

تشخیص جنس پوست

3677 بازدید | 40 پست

سلام دوستای گلم من تازه عضوشدم

ممنون میشم منو راهنمایی کنید پوستم جنسش چیه

من وقتی کردم پودر میزنم کنار دماغم و بالای ابرو هام و روی دماغم پوست میشه میماسه خعلی بدمیشه ک مجبورمیشم میشورم صورتمو

دلم میخواد آرایش کنم نمیتونم 

لطفا تجربیات تونو بگید

و راه های مراقبت از پوستم

ممنون از  راهنمایی تون عشقا😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه كنار دهن و مماخ و پيشونيت خشك و پوسته پوسته ميشه و بقيه جاها صورتش معمولي يا چربه پوستت مختلطه ، منم پوستم مختللطه 

كلا چند نوع پوست داريم : خشك ( اينا كلا پوسته پوسته ان و هميشه حالت كشش دارن) 

چرب: هميشه براق و كاملا مشخص 

معمولي 

مختلط 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
بعضی جاهاش اره ولی رو دماغم یجور دیگست مثلا لکه های سیا مث پوسته ولی بزرگن گیج شدم هففف اذیتم خع ...

آبرسان خوب بخر استفاده كن بهتر ميشه ، قبل از كرم پودر حتما آبرسان بزن ( برو داروخانه يا جاي معتبر راهنماييت ميكنن) حتما هم كرم بزن زير كرم پودرت ، كرم نرم كننده ، يا كرم روز يا شب يا هيدراته 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
اگه كنار دهن و مماخ و پيشونيت خشك و پوسته پوسته ميشه و بقيه جاها صورتش معمولي يا چربه پوستت مختلطه ، ...

اره فک کنم مختلطه

ولی کنار دهنم پوست پوست نمیشه

کلا کدر میشه پوستم وقتی کرم پودر میزنم

نمیخوابه میماسه 

حالمو بد کرده

کلا دارم افسرده میشم😢

اره فک کنم مختلطه ولی کنار دهنم پوست پوست نمیشه کلا کدر میشه پوستم وقتی کرم پودر میزنم نمیخوابه م ...

پوستت نياز به جرم گيري داره ، برو مطب يه دكتر و حتما اين كارو بكن ، ارايشگاه نرو ماست مالي و سر هم بندي ميكنن ، برو مطب دكتر بخو ميخوام جرم گيري عميق بكنم ، كرم پودر اصولا وقتي پوست جرم داره نميشينه 

احتمالامختلطه ک این جوری میشه ی آبرسان خوب بگیروشبااستفاده کن جواب میده,من خودم پوستم چربه همیشه کرم ...

کاش برق بزنه از من خخخخ

خراب میشه صووورتم خراااب

ینی نابود

بخدا مجلس نمیرم بخاطر همین موضوع

دارم افسرده میشم😢

اوک راه دیگه ای نیس؟؟؟ ک خودم ت خونه انجام بدم😢

بخور بده و از اسكراب استفاده كن و بهدشم ماسك بزار هر ماسكي، اصلا يه راه ساده تر ، بخور بده و برو حمام ، تو حمام سفيدابو تو دستت له كن و بكش رو صورتت دوراني ، چند دقيقه خوب دوراني اين كارو بكن مث چرك بشه ، همه جاي صورتت بجز دور چشمات ، فقط با دست اين كارو بكن ، تاثيرشو ميبيني ، يه مدت تو حمام اين كارو بكن حتما ، بعدشم ك اومدي بيرون سرم ابرسانتو بزن و كرم روز يا شبتو 

اوک راه دیگه ای نیس؟؟؟ ک خودم ت خونه انجام بدم😢

از ضد افتاب هم حتما استفاده كن چه زمستون چه تابستون ، اون سياهي دور دهنت ممكنه از افتاب باشه