2777
2789
عنوان

لنف نود اگزیلاری راکتیو کیا دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 10385 بازدید | 96 پست
دکتر خانواده بهتون چی گفتن؟ زنان چی گفتت؟

دکتر خانپاده گفت لنفها می تواند نگران کننده باشد و دکتر زنان نرفتم‌چون سونوگرافی گفت برو‌جراح عمومی ، جزاح عمومی هم گفت شش ماه دیگه به درخواست انکلوژ ازمایش خون بره

از ترسم بابت پایین رفتن مونوسیت رفتم‌آنکلوژ و یه آنکبوژ دیگه هم گفت سه ماه دیگه سونو بگیر وجزاح عمومی گفت شش ماه دیگه آزمایش خون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خانپاده گفت لنفها می تواند نگران کننده باشد و دکتر زنان نرفتم‌چون سونوگرافی گفت برو‌جراح عمومی ...

والله همه جهان از اینا دارن شما اصلا نگرانی و غصه نباید داشته باشی فقط با سونو کنترلش کن همین من خودمم تو گردنم همین اندازه داشتم 

والله همه جهان از اینا دارن شما اصلا نگرانی و غصه نباید داشته باشی فقط با سونو کنترلش کن همین من خود ...

زیر بغلها هردو سونوگرافیست گفت ۱۴ م م چکار کنم بره؟

بعد از نوره گراشتن زیر بغل یا ژیلت زدن اینجوری شد به نظرم ، راستی مونوسیت خونم مدتیست گاهی نرماله وگاهی پایینه ،بقیه فاکتورهای خونی نرماله ولی این مونوسیت تو مهرماه نرمال بود قبلش پایین بود الان بازم‌پایینه،بسکه استرس دارم چند ساله نمی دونم چه کنم و کنترل اوضاع از دستم خارج شده 😭😭😭😭😭

من باید مراقب سلامتیم می بودم و متاسفانه سهل انگاری کردم بسکه سرگرم کار بودم،

والله همه جهان از اینا دارن شما اصلا نگرانی و غصه نباید داشته باشی فقط با سونو کنترلش کن همین من خود ...

چکار کردید؟ من هم در سینه یه لنف نود دارم و هم در زیر بغلها لنفهای نود اگزیلاری 

البته شغل معلمی دارم وبسیار پراستزس گاهی سرکباس تیرکشیدنشو ذارم

شمام لنف نود داری؟

بله زیر بغل ولی ریزن انگار 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

تو سونو گفته یت خودتون حدس میزنی

تو سونو نوشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دکتر چی گفت بهتون

هیچی نه دکتر نه جراح چیزی نگفتن انگار براشون مهم نبود .. فقط هر شش ماه باید برم سونو بخاطر فیبرواندوم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی نه دکتر نه جراح چیزی نگفتن انگار براشون مهم نبود .. فقط هر شش ماه باید برم سونو بخاطر فیبرواندو ...

ادنوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40