2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترعمع بابام هم حامله شد تو عروسیش شش ماهش بود قششنگ شکمش مشخص بود تولباس انقدر هم رقصید😄 

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

فکر کنم تقریبا هر یکی دو سال یه بار یکی از شاگردام که نامزده حامله میاد سر کلاس..   
بقیه دخترا براش خوراکی می خرن و هِی ازش می پرسن حالا می خوای چی کار کنی و ال و بل...اونا هم می گن جشن رو انداختیم جلو، یا کلا جشن نمی گیریم می ریم خونه خودمون و از این حرفاااا... ولی به نظرم تو این نسل جدید خیلی زیاد شده. 

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
نانا جون کجایی هستی،چقد داش مشتی حرف میزنی 

شمالم. اون روز من و خواهر شوهرم تنها

بودیم .وای اگه بدونی  چه آبرو ریزی  کردن جلوی همسایه ها همه اوندن بیرون یا از پشت پنجره میدیدن  ما هم از آیفون دیدیم    یکم آبرو داری نکردند . ۲تا خانواده  هرچی دهنشون  بود به هم گفتن پیش خودشون فکر نکردن  این  ۲  نفر  میخوان  عمری با هم زندگی کنن

❤️🌷

من برام خيلي جالبه تو عقد حامله شدن و خيلي دوست دارم برخورد خانواده و شوهرمو بدونم😃😃

خب پس دست به کار شو  

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**