یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
همسرم خداروشکر اینقدر خرجمون میکنه که انگیزه کار از من گرفته شده
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من 80 درصد درآمدم از ناخنکاریهاون 20 درصدم یهو مشتری واسه کارای گچی و شمع میادپیش اومده سفارش کیکم گ ...
طرز تهیه نودل رو بگو برا بار اول میخوام درست کنم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
دوست دارم شاغل بشم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم همسرم خداروشکر اینقدر خرجمون میکنه که انگیزه کار از ...
جای شکرش باقیه که خرجتون میکنه اگه مثل من زندانی و کوزت خونه بودی تازه یه لباس خونگی خوبم نداری بپوشی کلی هم منت سر ادم میذاره خرج شکمتون میدم چکار میکردی