2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسال پیش فر کردم خیلی بهم می‌آمد راضی بودم...موهای،خودمم موج دار بود بعدش که موهای خودمم درآمد ...

خیلی مراقبت میخواد ؟

شامپو  مخصوص و لوسین و ...‌ باید سری میزدی ؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خیلی مراقبت میخواد ؟شامپو مخصوص و لوسین و ...‌ باید سری میزدی ؟

نه فقط چند روز گفت با کلیپس و کش و اینا نبند بزار باز باشه

بعد از اونم موهای خودم حجمش،زیاد بود وقتی رفتم حموم فر،شده بود بیشتر نشون میداد...شامپو یا لوسیون خاصی نمیزدم وقتی از حموم می‌آمدم خیس که بود روغن زیتون و کتیرا آماده رو باهم قاطی میکردم به پایین موهام میزدم.تو حموم هم فقط،شونه میکردم

وای ببخشید مگه دیوونه ای موهات رو فر کردی

موی فر خیلی بده

موهای من فره اصلا دوسشون نداشتم 

کراتین هم بخاطر اینکه قرص تیروئید میخوردم بهم نمیساخت

منم رفتم پسرونه کوتاه کردم

راجب اون تاپیکت سوالی داشتی میتونی فردا بپرسی میرم بخوابم.هوا گرمع.مراکز خرید اره دلت بخاد هست ارزش ...

قیمت سوییت اینا چجوریه ؟  جاهای تفریحیشو هم بگین. و رستوران با کیفیت. کلا هر چی که یک گردش گر باید بدونه . ممنون میشم

قیمت سوییت اینا چجوریه ؟ جاهای تفریحیشو هم بگین. و رستوران با کیفیت. کلا هر چی که یک گردش گر باید ب ...

سوییتا از یک میلیون ب بالاشروع میشه هتل گرونه ولی اگ داری پولشو هتل فردوس هتل لاله ووو خوبن .مجنتمع های خرید زیادی داره طلا وسایل برقی وسایل ارایشی .بازار سنتی داره دریا دارع ازشهربزنی بیرون کوههای مریخی تالاب صورتی قلعه پرتقالی و و و سرج کنی ت نت میارع هوا الان گرم احتیاج ل لباس سرد نداری 

سوییتا از یک میلیون ب بالاشروع میشه هتل گرونه ولی اگ داری پولشو هتل فردوس هتل لاله ووو خوبن .مجنتمع ...

ممنونم عزیزم . رستوران هم معرفی میکنی

ممنونم عزیزم . رستوران هم معرفی میکنی

هتل هاخودش داره رستوران تو سطح شهر است من غذای رستورانی نگرفتم یکی هست کبابی خالد ت میدون فرمانداری فک کنم ازش گرفتم کباب و اینا خوشمزه بود بازم خواستی بیای برات میپرسم  سعی کن جایی میرید خودتون وسایل بگیرید درست کنید یکی تو کار تور هست خواستی بیای شمارش اوکه میکنم بهت میدم توریست جابجا میکنه اونجا اون بهتر میدونه