چن تا پرنده دارن نمدونم اسمشو پرنده بزرگ اندازه مرغ بعد پرواز میکنن صب زووود شیش صب تا ده میان روشنایی ما تاق تاق هم صدا در میارن هم انگار زلزلس چیکار کنم چن بار گفتم بخدا اهمیت نمیدن 😑😐🤐😔😔😔😔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تورو خداا یکم رعایت کنین گنا داره اذیت کردن دیگران
ما هم یک همسایه بیشعور داریم بالاسرمون چند بار گفتم زیر سفره ای رو نتکون رو سرمون جلومون میگه چشم ولی باز فردا تکرار میکنه از اونطرف یکسره روی سرمون آهنگ میداره و محلی میرقصن
بازم خدارو شکر کن من یه جاری بی فرهنگ دارم بالا سرمونه ، داغونه همش سر و صدا دیشب ساعتای ۹ رفتم دعواش کردم ، ساعت ۳ نصف شب پاشد به گولمب گولومب راه رفتن ، شوهرش البته نیست مسافرته
خیلی محترمانه به همسایتون بگو اول که اذیت شدی اگر بیتوجه بودن بعدش پرنده هارو با یه چیز نرم که بهشون آسیب نرسه دور کن طوری که صاحبشون متوجه بشه... دیگه اگر اینم جواب نداد یه روز برو پرنده هاشو آزاد کن😎
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀