2777
2789
عنوان

جاری های مشهدی رومخ 😐😂

291 بازدید | 19 پست

من خودم نیشابوریم 

ولی مامان بزرگم جاریش یعنی زن عموی مامانم مشهدیه. من مامان بزرگم خیلی کمر درد و پا درد داره ارتروزو و دیسک کمر و واریس و کلی چیز میز دیگه ولی اینا وقتی میان نیشابور یه هفتم میمونن حتی از شیر ابم نمیرن بخورن مامان بزرگم باید بره براشون بیاره. 😐😂 خیلی گشادن منم اعصابم خیلی خورد میشه اخه مامان بزرگم خیلی مهربون و سادس از این قدیمیای خیلی خیلی خاکیه ناراحت نمیشه ولی من وقتی اینجوری میکنن اعصابم واقعا بهم میریزه در ضمن ماهی یه بار نیشابورن

مثلا مامان بزرگم کلی کشک میسابه یک ساعت که غذا درست کنه چون اونا حوس کشک سابیده کردن همرو میده به اونا 😐😂به نظرتون چی بگم بهشون گورشونو گم کنن برن مامان بزرگمو اذیت نکنن

دلم مامان بزرگم رو خواست :")

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه خواهر همین جاری مامان بزرگم میاد خونشون یک ماااااااهههه میمونه😐😐 مامانم هر شب باید بره خونشون کیک درست کنه که خانوم باید قبل شام دسر یه چیز شیرین بخوره 

شما تو این موقعیتا چیکار میکنین؟ 

دخالت نکن قطعاً مامان بزرگ خودش بلده از حقش دفاع کنه یا اگر از چیزی‌ ناراحت باشه بگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه چیز دیگه خواهر همین جاری مامان بزرگم میاد خونشون یک ماااااااهههه میمونه😐😐 مامانم هر شب باید بره ...

چه با کلاسِ، دسر و قبل شام میخوره؟ 😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫