2777
2789
عنوان

بخار پز

39 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من به بخار پز پارس خزر دارم ماله جهیزیمه حدوداً بیست ساله پیش، تا به حال استفاده نکرده بودم امروز خواستم ذرت داخلش بخار پز کنم آمادش کردم زدمش به برق روشن شد ولی بعد از چند ثانیه خاموش شد از سه راهی کشیدمش مستقیم زدم به پریز برق، دوباره روشن شد بعد از چند ثانیه خاموش شد نمی دونم چرا کسی میدونه؟

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

عزیزم برای خواهرزاده تون که عفونت خون داشت چیکار کردین تا خوب بشه؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم برای خواهرزاده تون که عفونت خون داشت چیکار کردین تا خوب بشه؟

خواهر زاده عفونت خونش به خاطر عفونت گوشش بوده دکترا تشخیص نمی دادند می گفتند از کلیه هاشه نمی دونم روده شه آخر معلوم شد گوششه عفونت می کنه و قاطی خونش میشه و عفونت خون نشون میداد

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.