2777
2789
عنوان

اسم مذهبی بروز

795 بازدید | 103 پست

بچه هاا من بعد شش هفت سال سرپسرم شایدبگم بصورت معجزه باردارشدم نذرکردم اگه بارداربشم چ پسرچ دختراسمش به اهل بیت بذارم الان موندم چی بزارم میترسم هم نخام بزارم پسرم گفت معصومه ولی من نخاستم الان گیرداده بزاریم ایدا منتها میترسم کسی نظری نداره؟ 

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مهدیار 

محمدطاها

بنظرم قشنگن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهزیار 

متین معین 

علی

محمد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا موقعی ک بچه دار نمیشید نذر میکنید بعدا میزنید زیرش؟ اونا هم بخوان بزنن زیر اون چیزی ک دادن میتون ...

حالا نمیخواد اینجوری باهاش رفتار کنی

طرف حسابش خداست نه ما

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐