2777
2789
عنوان

خاک بر سرت کنن مرد

414 بازدید | 19 پست

ایی دردی بزنن بهت که اصلا ادم نیستی 

خدایا چرا منو گیر این گاو انداختی 

مثلا دوسش داشتم الان شده یه ادم بی احساس و بی عاطفه که انگار کلا یه ادم متفاوت از ۵سال پیشه 

حالم ازش بهم میخوره منو ادم حساب نمی کنه 

امروز حالم خوب نبود احتمالا باردارم برداشته بچه رو برده بیرون منو نبرد بلند شدم لباس پوشیدم میگه کجا بمون خونه یه بار کسی اومد پشت در نمونه 

میگم کی قرار بیاد میگه نمی دونم حالا شاید اومد بمون خونه لازم نکرده بیای 

یعنی چی مگه من ادم نیستم حاضرم بکشمش این ادمو خیر ندیده 

از هر چی جنس مذکر بدم میاد 

آقایون لطفاً آدم باشین و درخواست ندین 🙄❗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا برای دومی اقدام کردی از این ادم؟

من کردم؟

والا غلط بکنم 

هر دفعه میاد سمتم پسش میزنم دیگه حریفش نمی شم گاهی 

قرصم نداشتم بخورم ک..دومم نمی گذاره از خداشه من همش بزام ولی تو خونه بپوسم

وای عزیزم 🥲🥲🥲🥲🥲💔سقط هم داشتی خاک تو سر بعضی از مردای کله خر بی وجدان

سقطم مال همون سال اول ازدواجمه 

بدنم دیگه نمی کشه واسه حاملگی ولی این خر نمی فهمه 

کاش بمیرم

من کردم؟والا غلط بکنم هر دفعه میاد سمتم پسش میزنم دیگه حریفش نمی شم گاهی قرصم نداشتم بخورم ک..دومم ن ...

چی بگم والا ،انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه ،عزیزم اگر حامله نبودی قرص دزوسپتیو قیمت خاصی هم نداره چندتا بسته تهیه کن داشته باش همیشه تو خونه ،حرص نخور با حرص خوردن چیزی درست نمیشه

23 سالته بچه دوم هم تو راهه ، مبارک باشه ، متاسفانه عشق و دوست داشتن رو باید جای دیگه جستجو کنی ، خی ...

خیر سرم باید الان دانشجو میبودم نگذاشت هیچ کاری کنم 

ایی خاک بر سرش کنن فقط ولم کنه حاضرم اصلا باهاش حرف نزنم منو عین عروسک جنسیش میبینه

چی بگم والا ،انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه ،عزیزم اگر حامله نبودی قرص دزوسپتیو قیمت خاصی هم ن ...

اره میخرم همیشه ولی تموم کرده بودم متاسفانع

فداتشم قرص بخور خب میخواد از کجا بفهمه؟؟؟؟

تموم کرده بودم اینبار باید بخرم هنوز بیبی نزدم بیینم حامله ام یا نه ولی به شدت رو بو حساسم و خوابالو کاش تلقین باشه 

خیر سرم باید الان دانشجو میبودم نگذاشت هیچ کاری کنم ایی خاک بر سرش کنن فقط ولم کنه حاضرم اصلا باهاش ...

عزیزم دو تا بچه داری تا اینها از آب و گل در بیان ، شما هم دیگه پا تو سن گذاشتی ، میشه 35 سالت ، جسارتا شما ک ورد هستید؟