بچه ها من پسر بزرگم چهار سالشه کوچیکه شش ماهشه مامانم واسه بچه کوچیکم پول داد گفت یکی دو گرم طلا بخر چون برای نوه های دیگش خرید ولی ب ما پول داد.بعد پول دست شوهرم بود دستمون خالی بود خرج کردیم امشب به شوهرم گفتم عذاب وجدان دارم کاش خرج نمیکردیم برا بچه یکی دو گرم طلا میخریدیم میزاشتیم کنار چون کادو بودبعد شوهرم گفت من پولو بهت میدم ولی برا خودت طلا بخر بچه ک کوچیکه و اگ بخری بزاری کنار گم میشه و فلان منم گفتم برای پسر بزرگمون پارسال عیدی هاشو خرج کردی میگفتی طفلک بچم کاش خرج نمیکردیم و فلان چرا برا این چیزی نمیگی درصورتی ک برا بزرگه قلک خریدیم کم کم ریختیم توش (پسر بزرگمم از همسر سابق شوهرمه) تا اینو گفتم شوهرم قاطی کرد گفت مگ من پولو خوردم میدم بهت برو با مامانت بخر و اینا چرا فک میکنی فرق میزاریم بینشون حالا من هر چی میگم برا بزرگه هم جم کنیم بخریم میگ من از کجا بیارم الان ناراحت شده از دستم ک این حرفو زدم واقعا حق با کیه؟ نباید این حرفو میزدم!؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.