جایی آزمایشی کار می کردم واسه تجربه (سواد و تجربه کافی هنوز ندارم برای تدریس ) و حالا معلم خودشون که خیلی هم با تجربه هست برگشته .من فقط چند هفته رفتم اونم چون این طرح اجباری بود واسه مدرکم و مجوز تدریس و اینا .دیگه هم لازم نیست که برم نه وقتش رو دارم و نه اجازه دارم برم .از دیروز تا حالا که نرفتم تقریبا همه ی مادرهای بچه ها اومدن پیوی که چرا شما رفتی ،شما توجهت بیشتر بود و بهتر درس میدادی و مهربون ودلسوز بودی ،بچه هامون شما رو دوست دارن برگردین تا خانم فلانی (معلم اصلی و با تجربه )بره .مدیر هم بهم گفته نگین شما واسه تجربه اومدید بگید مشکلی برام پیش اومد رفتم .واقعا موندم چی جواب بدم بهشون .از یه طرف خندم می گیره که خانم معلمی که بیست سال سابقه داره رو با من مقایسه می کنند و می گن تو خیلی بهتر بودی و دوست دارم واقعیت رو بگم از یه طرفم مدیر گفته نگو چون ناراحت میشن شما واسه تجربه به بچه هاشون درس دادی (مدرسه غیر انتفاعی هست ).حالا موندم به حرف مدیر گوش بدم یا بهشون بگم که اینقدر خواهش نکنن که برگردم و اینا ....
نزدیک به پنجاه تا پیام داخل پیویم هست که می گن شما بهتر درس میدادی و بچه ها خیلی پیشرفت کردن این هفته ،خودم هم تعجب می کنم که من بهتر درس دادم😅ولی خب اگه بدونن بی تجربه بودم شاید پشیمون شن و ودست از سرم بردارن،حتی یکیش گفت اگه دیگه نمی تونین بیان من پسرم از اون مدرسه بیرون میارم و....
خب واسه خودت دردسر میشه ! تو که نمیتونی فعلا تدریس کنی بیخیال شو بگو یه مشکلی پیش اومده اگر بر طرف ش ...
پس بهتره نگم ،بلاخره خودشون هم خسته میشن دیگه ،بعضی هاشون وویس بچه هاشون فرستادن با بغض و گریه می گن خانم معلم دلمون واستون تنگ شده و اینا واقعا احساساتی شدم یه لحظه خواستم بگم فکر نکنن من بدجنسم