2777
2789

همکار هستن و به من هم سعی دارن نزدیک بشن ،

یه موردی رو تو اپلیکیشن تنظیماتش اوکی نبود ،

من گفتم برید از فلان بخش اینو نوشته  درستش کنید،

بعدچک کردم رفته درست کرده

ولی پیام داده که نه اوکی بود اون!!  

فکر میکنه من احمقم ؟! 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو صحیح

خیلی بدم اومد از حرفش

من گوشام دراز نیست ک متوجه نشم

نمیدونم چرا گردن نگرفت :/

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

هیچی نگو

اخه قرار بود اونجا چیزی براشون بفرستم

ولی ارسال نمیکنم حالا 

انگار بگه اها اوکی شد چی میشه 

یه ساعت رفته پیداش کرده بعد 

میگه نه بابا اون درست بود😑

بیخیال چقده جدی میگیری

آخه جا خوردم از حرفش

میخوام بگم آها 

یا کلا جواب ندم ؟

آخه جا خوردم از حرفشمیخوام بگم آها یا کلا جواب ندم ؟

من بودم چیزی نمیگفتم کلا برام اهنیتی نداره خیلی رفتار های مردم سخت نمیگیرم هرچی جدی بگیری زندگی و رفتار ادما برات سختر میگذره 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛