2777
2789
عنوان

تولد همسري

179 بازدید | 21 پست

سلام

خانوما سال اولي كه تولد همسرم و خونه خودمونيم

ميشه بگين چه كار كنم

ميخوام حسابي سورپرايز بشه

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چه كار كنم ميشه ايده بدين

شام براش هرغذايى دوس داره درست كن همراه دسر و پيش غذا رو ميز شام شمع روشن كن 

خونه رو تزيين كن بادكنكاى قرمز بخر توش گاز هليوم پر كن 

كيك تولد خوشگل سفارش بده 

خودتم قشنگ به خودت برس آرايش و لباس خوشمل😍

اى خدااااااااا.......

منکه یه سال خانواده هامونو دعوت کردم کلی خونه رو تزیین کردم و ...... با همکاری برادرشوهرم سوپرایزش کردیم کلی ذوق کرد اصلا فکرشم نمیکرد چون زودتر بهش تبریک گفتمو کادو دادم فکر کرد دیگه همونه انتظار جشن رو نداشت .

یه بارم خونه رو پر از شمع کردمو کلی رمانتیک بازی بهشم گفتم خونه نیستم یخورده دیر میام بعد یهو اومد شگفت‌زده شد البته این دو نفره بود 

زندگی زیباست ...

کل خونه رو تزیین کن

کیک و شام مورد علاقهشونو درست کن+ دسر

کادوی خوشگل

بعد موقع اومدنشون کل برقارو خاموش کن و اون مسیری ک همسرتون باید بیاد تا به مکان اصلی که کیک وواینچیزاس برسه ،شمع بچین و روشن کن و میتونی با گل های خشکی ک بیرون میفروشن پر پر هست رو زمین علامت فلش درس کنی و راهنماییش کنی

لباس و ارایش مورد علاقه شونو انجام بده

و میتونی یه گوشه ی دوربین بذاری و مخفیانه تمام عکس العمل های همسرتون رو فیلم بگیری و شب قبل خواب نشون بدی😆

الان بقیه شو میگم

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
کل خونه رو تزیین کن کیک و شام مورد علاقهشونو درست کن+ دسر کادوی خوشگل بعد موقع اومدنشون کل برقارو ...

منم اینکارو کردم فکر میکرد خونه نیستم برقارم خاموش کرده بودم یهو کلید انداخت اومد با یه عالمه شمع و گل مواجه شد   

زندگی زیباست ...

بعدش میتونی حموم رو هم تزیین کنی اگر وان داری توشو پر گل رز کنی با شام (الان قطع دسترسی میشم)

و همینطور اتاق خواب رو با گلهای طبیعی و شمع درست کن

یه ایده برای اتاق خواب اینکه میتونی عگسای دونفره تون رو یا دست توشته های عاشقانه خودتو روی کاغذ یا مقواهای قشنگ بنویسی بعد با نخ یا آویزهای خوشگل از سقف اویزون کنی

طوریکه شوهرت واقعا تعجب کنه

راستی قبلش تلفن خونه رو بکش و ب همه بگو یه چند ساعت کار داری بهن زنگ نزنن و هنینطور ب شوهرت تا شوهرت هم اومد تلفنش خاموش گنه

تجربه ثابت کرده اینجور وقتا رفتگر کوچه هم با ادم کار داره،، چ برسه ب نزدیکان

راستی میتونی بادکنک هارو با گاز هلیم باد کنی ک بچسبه ب سقف و خوشگل بشه

امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره عزیزم

منم اینکارو کردم فکر میکرد خونه نیستم برقارم خاموش کرده بودم یهو کلید انداخت اومد با یه عالمه شمع و ...

خیلی حس خوب و غیر قابل وصفیه😘😘😍😛😛

چندروز پیش تولد همسر بود و اصلااااااااااااا یادش نبود ک تولدشه منم کلی چیز برای سوپرایز گرفتم هدیه...شمع های وارمر و عکسشو دادم روی کاغذ خوراکی زدن و کیکشو خودم درستیدم و ژله و پفک و.....

خلاصه چندین روز بود درحال تدارکات بودم ک بانک لعنتی بهش پیام داد تولدشو تبریک گفت😑😑😑😑😑😑😐😐😐😐😐😐بعد همش از من میپرسید تولدمممممممم؟؟؟؟؟😲مگه چندمه امروز؟؟؟؟گفتم اشتباه کرده بانک....بعدم فک کرد دوروز دیگه تولدشه😀

منم دست بکار شدم ی میز خوشمل چیدم....میوه و پفک و کیک خوشمزه و خوشملم و ژله ها و چندتا گل هم چیدم اون وسط و شمع هارو روشن کردم و چراغارو خاموش منتظر موندم تا بیاد بعدم وقتی اومد خیـــــــــــلـــی خوشش اومد و خوشحال شد چون تا اونموقع هیچکس براش تولد نگرفته بود😢

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli