2777
2789

فک کنم همه شیما کاتوزیان رو بشناسین ... چند تا استوری گذاشته که طلاین رو بهترین و معتبر ترین می دونه 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

نمیدونم چیه 

ولی ب حرفای بلاگرا اعتماد نکن 

شیما خیلی بلاگر خوبیه ولی برا من حرفشون اعتبار نداره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

ADRZXE این کد رو موقع ثبت نام بزنید... کد خودتون رو هم بدید بقیه استفاده کنن تا جشنواره شوند تمام نشده

به ازای هر کد دعوت ۰.۰۴ گرم طلا میده

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چیه ولی ب حرفای بلاگرا اعتماد نکن شیما خیلی بلاگر خوبیه ولی برا من حرفشون اعتبار نداره

جفت برنامه ها رسمی و معتبرن ولی وقتی یه آدم مطرح میاد میگه اون بهتره انتخاب راحت تر میشه

وگرنه میلی هم معتبره

با سلام

اپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۷ سوت طلا به ارزش ۵۰ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید.

باسلام

اپلیکیشن میلی گلد را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید ( milli-xwkh6 )

و در این اپلیکیشن ثبت نام کنید پس از تکمیل ثبت نامتان ۵ سوت طلا به ارزش ۳۸ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .