سلام یه پیاز کوچولو با رنده ریز رنده کن بعد توی یه قاشق روغن تفت بده بعد مغز گردو آسیاب شده رو اضافه کن وقتی پیاز ها طلایی شد البته من دوتا حبه سیر هم همراه با پیاز رنده شده رنده می کنم تفت می دم بعد یکم در حد دو تا سه ثانیه که گردو هم تفت دادی مرغ از قبل آبپز شده ریش ریش شده حتما دم سینه می زارم به گردو اضافه می کنم البته حواست باشه زیاد گردو رو تفت ندی چون باعث تلخ شدنش میشه بعد از اضافه کردن مرغ ادویه زردچوبه فلفل سیاه تخم گیشنیز یه کم نمک هم اضافه می کنم بعد که یکم تفت دادم می یام رب انار اضافه می کنم اگه رب انار یکم ترش باشه یکم شکر هم اضافه می کنم باعث ملس شدن میشه بعد می یام آب سرد اضافه می کنم بعد از یک ساعت که به حال خودش پخت چند تا قالب یخ می اندازم توش به دو مرحله به انداختن باعث روغن انداختن خورشت فسنجون میشه در آخر هم یکم زعفران از قبل آب کرده هم اضافه می کنم بعد که خوب روغن انداخت آماده است