یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین میتونم بگم کل دوران بارداری ام تا ۴ماهگی خیلی شدید بود
ممنون عزیزم،من دیگه دارم تموم میشم بس که ویار دارم،هنوز۳ماهم کامل نشده🥴
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
به سلامتی مبارکه ان شاءالله سلامت دنیا بیاری،الان تا میتونی بخواب و استراحت کن
سلامت باشی عزیزم،چشم ممنون بابت راهنماییت🌹😘