2777
2789
عنوان

اگه به خواستگارتون حس ندارید ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 90 پست
قیافش خوبه تیپش معمولیع ولی خوبم نیست بدم نیست منم بزرگترها اصرار میکردن پسر خوبیه و علاقه بعدن پیش ...

ببین ازدواج سنتی همینه دیگه اولش دلت باهاش نیست و طبیعیه

چیزایی ک دوس داری و ازش بخاه .فانتزیاتو بگو .سعی کن حرفاتونو ب چیزایی بکشونی ک برات جذابه

مثلا ما میرفتیم سینما یا جاهای تفریحی میدیدم چقد شوخ طبعه و پایه ست خوشم میومد.یا میرفتیم خرید میدیم لباسای خوب تو تنش جذابش میکنه خوشم میومد

یا بیرون رفتی خییلی حواسش بهم بود پشت سرم میومد کسی بهم نخوره خوشم میومد.

یا تو خلوتمون خیلی گرم بود و من خودمم میلم بالا بود عجیب جذبش میشدم

من کلا ادم ریز بینیم کوچیک ترین توجهشم مد نظرم بود

الانم ۷ ساله باهاش ازدواج کردم صد برابر بیشتر از اونوقتا عاشقشم صد بارم برگردم عقب انتخابم خودشه

من چون تجربه ی خودم اینه همیشه طرفدار ازدواج عاقلانه ام ن عاشقانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موقع نامزدی دوستش نداشتم اما الان واقعا دوستش دارمالبته شرایط همسرم خیلی خوبه

شرایط مثل چی ؟

تیپ و قیافه ؟

بعد چند وقت بوجود اومد حست؟

حتی مهرش هم به دلت ننشست تو خاستکاری ؟

تیپشو میتونم پودر چاقی بدم بهش دلم گاهی وقتا پیش میزنع با خودم میگم شاید مهر اولیه تو خاستکاری به دل ...

به هیییییچ عنوان تو اینستا و مجازی نگرد تو زندگی تاثیر منفی داره به خاطر خودت حذف کن و مقایسه نکن. افکار منفی هم دست بردار یه مدت دل بده به زندگیت همه تمرکزت.

خیلیا می‌شناختم این طوری شروع کردن و خوشبخت شدن. صوت های همسرداری از افراد مطمن گوش کن نه هر کسی. مثل دکتر حبشی که خوبه

امیدوارم منم مثل شما بشم البته مال من هفت ماه شده نمیخام خونوادم غصه زندگی منو بخورنمن توی خیابون پس ...

چند سالته؟

ببین یکم منطقی باش مگه تو خیابون دخترای خوشگل تر از توعم نیستن؟ خب اگه همه بهترشو بخان ک سنگ رو سنگ بند نمیشه

بعدم وقتی ادم با طرفش وقت بگذرونه و مهرش ب دلش بیفته میبینه ی اخلاقا و رفتارایی داره ک چقد باب دلته  انگار اونارو فقط تو همین ادم دوس داری ن کس دیگه

به هیییییچ عنوان تو اینستا و مجازی نگرد تو زندگی تاثیر منفی داره به خاطر خودت حذف کن و مقایسه نکن. ا ...

دل بدم بهش یعنی چیکار کنم 

اره دقیقا اینستا که میرم مردا و داماد ها همه خوشتیپن و پولدار ..

شرایط مثل چی ؟تیپ و قیافه ؟بعد چند وقت بوجود اومد حست؟حتی مهرش هم به دلت ننشست تو خاستکاری ؟

من چون سنم داشت بالا می رفت 

خیلی به تیپ و قیافه توجه نکردم ولا معتقدم واسه مرد تیپ و قیافه مهم نیست فقط سروضع ابرومند داشته باشه

اوائل که نامزد بودیم بیشتر از یکی دوساعت دلم نمی خواست پیشش باشم بعد کم کم خوب شد همه چیز

دل بدم بهش یعنی چیکار کنم اره دقیقا اینستا که میرم مردا و داماد ها همه خوشتیپن و پولدار ..

دل دادن يعني تمرکز رو زندگی خودت بدون توجه به بقیه. 

میتونم قسم بخورم درصد بالایی از اینایی که ظاهر زندگی شون رو یه نمایش میزارن اصلاااا خوشبخت نیستن. 

پس کنار بزار شون برای مدتی و بچسب به زندگیت

چند سالته؟ببین یکم منطقی باش مگه تو خیابون دخترای خوشگل تر از توعم نیستن؟ خب اگه همه بهترشو بخان ک س ...

اگه بخوام بگم بدون شک هیچ اخلاق بدی نداره من هیچ چیز بدی ازش ندیدم 

مشکل از دل منه که پس میزنع شاید به خاطر هیکلشه ،خیالم راحت شد از شما و چند نفر دیگه  پرسیدم گفتید مهر خاستکاری به دلتون ننشسته بود 

دوستم می‌گفت من توی خاستکاری دیدمش گفتم خود خودشه،با خودم میگم چرا من مثل اون نشدم یا خیلیا میگفتن توی مینی سایت اول باید علاقه مند شد بعد ازدواج برای ما اینطوری بوده 

من ۲۰ سالمع

دل دادن يعني تمرکز رو زندگی خودت بدون توجه به بقیه. میتونم قسم بخورم درصد بالایی از اینایی که ظاهر ز ...

چشم حتما درخواست دوستی مو قبول می‌کنی برای روزی که باز سوالی چیزی پیش اومد بپرسم

چند سالته؟ببین یکم منطقی باش مگه تو خیابون دخترای خوشگل تر از توعم نیستن؟ خب اگه همه بهترشو بخان ک س ...

می‌تونست از من خوشگلتر گیرش بیاد ولی از سرشم زیادی ئم  

با خودم میگم به دل نشستن شاید ربطی به قیافه نداره