2777
2789
عنوان

اگه به خواستگارتون حس ندارید ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینکه هیچی نداشت چرا قبول کردی

اثل کاری رو داشت دیگه🍆🤮🤮🤢🤢

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خب ممکنه اول نسبت به هر خواستگاری حس نداشته باشیم! اینو نباید نادیده گرفت که ممکنه بعد ازدواج حس خاصی بهش پیدا کنی ولی برای همه افراد صدق نمیکنه

من دیدم یه سری زنا رو که میگن قبلش به شوهرم حسی نداشتم سنتی بود ازدواجمون و بعدش عاشقش شدم!

شما دیگه جزو استثنا ها بودین

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

یعنی مهرش تو خاستکاری به دلت ننشسته بود ؟

ببین شرایطش خیلی خوب ولی اوایل ظاهرش ب دلم نمیشست با اینکه همه الان میگن از خودت سرتره شوهرت ولی اونموقه ب خودش نمیرسید اصلا

رفته رفته هم لباس پوشیدناش خوب شد هم ب سر  خودش میرسید من و جذب کنه

اولاش اصلا از ظاهرش خوشم نمیومد و فقط بخاطر شرایطش و فامیل بودن و اصرار خانوادم بله دادم

تو الان مشکلت چیه .رابطتون در چ حده؟ قیافش چطوره خوشت میاد؟

عزمزمه چون همسر تو هیچی نداره زده شدی فقط عشق هیچ وقت کافی نیست فقط پول هم کافی نیست

اگر عشق هم باشه سختی زندگی آدم گاهی خسته و دلزده میگنه تجربه داشتم میگم هیچ کدوم تنهایی کافی نیست باید همشون یه مقدار باشه مردا وقتی پول ندارن محبت ندارن کج خلقن

نمیشه 100 درصد بگی

منم اوایل هیچ حسی نداشتم به خاطر اینکه میگفتن پسر خوبیه و مومن هست قبول کردم الان 9 سال میگذره و خداروشکر هر روز بهتر میشه رابطه مون. و واقعا خدا مهر زیادی تو دلمون گذاشته 

واای من خیلی وقته به این موضوع رسیدم.

اصلا با هیچ خواستگاری اوکی نشدم تا حالا

عشقمو میخوام 😭😭

توروخدا دعام کنین موانع برداشته بشه ازدواج کنیم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.