2777
2789
عنوان

کورتاژ سه قلو ها

214 بازدید | 10 پست

من طبیعی سه قلو باردار شدم و چون تک جفتی بودن هفته ی ۱۳ قلبشون ایستاد و سه شنبه گذشته کورتاژ کردم

از نظر روحی داغونم همش گریه میکنم😞

از طرفی نگرانم دوس دارم زودتر باردار شم دکترم گفته بعد از سه ماه اقدام کن اما میترسم بچه نمونه دوباره😞

کسی تجربه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش قرار نیست هر دفعه همون اتفاق بیفته به لطف خدا سالم و سلامت که شدی باردار میشی سالم و راحت

دکترم هم همینو گفت 

گفت بدشانس بودی که این اتفاق افتاد واست😞

نگران نباش قرار نیست هر دفعه همون اتفاق بیفته به لطف خدا سالم و سلامت که شدی باردار میشی سالم و راحت

منم دو‌قلو از دست دادم و سه تا تک قلو 

بعد سه قلو باردار شدم و دوتاشو از دست دادم و یکیش هم الان روی پام‌خوابه😍

نگران نباش عزیزم 

بخاطر هورموناته منم بعد سقط ثانیه شماری میکردم زودتر باردار بشم خیلی دیر می‌گذشت برام ،دو ماه دیگه خوب میشه وضعیتت ،فقط آزمایش های بعد سقط رو کامل بده شاید دلیلی داشته باشه  آسیب دوباره نبینی