بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچی سه تا کالا با شوهرم بود که گفتن چون جهاز نداری سه تا کالا به جای عروسی اونم مادرشوهرم به سلیقه خودش اشغال خرید فقط تولد و عیدی به خودم و شوهرم هرسال میدن سالی یکی دوبارم دوتا مرغی یه کیلو گوشتی چیزی میدن دیگه به غیر اینا نه خرید عقد کردن نه عروسی نه طلا خریدن نه تو پول پیش خونه کمکمون کردن
فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
حتی میخواستن بهم یه النگو بدن پررو پررو به شوهرم گفته بودن تو بخر ما بدیم تو برو بهش لباس بده کادو تولد😐😐شوهرمم قبول نکرده بود گفته بود خودتون لباس رو بدین من النگو رو میدم بعد یه قضیه فهمیدم