2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت شد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون چند روز بعد اقدام به طرز عجیبی پاهام یخ شد چند روز بعدش دوباره سردرد یهویی حالت تهوع .کمردرد این اواخرم .سنگینی معده.عطسه زیاد

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به سلامتی الان من کی باید دکتر برم؟

اهن نخور فقط فولیک اسید بخور تا ۱۶ هفته هیچ دارو مولتی یا تقویتی نخور 

طبق حساب کتاب خودت ۷ هفته به بعد برو دکتر برا سونو تشکیل قلب 

من ۸ هفته سونو دادم 

بچه ها یه چی بگم شاید به درتون بخوره.من اقدام کردم سر نمازم گفتم خدایا اگه صلاح میدونی باردار شم اگرم قسمت نیست بازم شکرت.تا اینکه چند روز مونده به موعدم لک اومد و گفتم عههه پریود شدم.باز خدارو شکر کردم گفتم حتما قسمت نبوده.تا اینکه لک قطع شد بی بی مثبت شد و علائم بارداری.

فقط اینکه همه چی خواست خداست و خدا داره مارو امتحان میکنه ببینه صبوری یا نه .اگر صبور باشی و شاکر .حتما خدا سورپرایزت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اهن نخور فقط فولیک اسید بخور تا ۱۶ هفته هیچ دارو مولتی یا تقویتی نخور طبق حساب کتاب خودت ۷ هفته به ب ...

ششم ماه پیش پریود بودم چه جوری حساب کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40