دختر_کوچولوی_تنها مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 977 عنوان نماهنگ مقاومت 66 بازدید | 5 پست از طرف صدا سیما میخوان پر کنن من و دخترمو انتخاب کردن بنظرتون برم یا نه یه نماهنگ ۵ دقیقه ای در مورد مردم فکر میکنم فلسطین و .. رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون 1403/09/04 | 08:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_کوچولوی_تنها مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 977 چجوری میگن بهتون که کی بره دخترم کلاس بازیگری تئاتر میره اطلاعیه گذاشتن رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون
دختر_کوچولوی_تنها مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 977 خوبه، ثواب داره واسه پیشرفت و اینجور چیزا میخوام اما مدرسه نمیزاره بچه رو ببرم رژیمهای مسخره مریض کننده س گوش ندین خام گیاهخواری نخورین اونایی که معده و روده حساس دارن من مریض شدم تقصیر خودم بود اعتماد کردم خدا نگذره ازشون