سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 عنوان کسی پرولاکتین ش بالا هست 64 بازدید | 11 پست آیا سردرد دارید؟ توده هیپوفیز چطور؟ من سردردهای خیلی شدید میگیرم، واقعا زندگی مو مختل کرده، خیلی اذیت م میکنه، سرم میگیره، تیر میکشه ام آر آی با تزریق دادم، میخوام ببرم به دکتر نشون بدم جواب ش و... 1403/09/03 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17628 عددش چند بود ؟؟؟ من این عوارض رو نداشتم فقط درد وترشح سینه داشتم و موقع پری هم بدتر میشد شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 عددش چند بود ؟؟؟ من این عوارض رو نداشتم فقط درد وترشح سینه داشتم و موقع پری هم بدتر میشد 198 اون مشکل م به شدت دارم قبل پریود، گرفتگی و حساسیت و درد شدید سینه 😮💨😬🤕زندگی م شده پر درد، تو 29 سالگی و مجرد
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 ربط پرولاکتین به هیپوز چیه؟ برای ریشه یابی علت ترشح زیاد شه، چون پرولاکتین هورمونی که از هیپوفیز ترشح میشه
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 عددش چند بود ؟؟؟ من این عوارض رو نداشتم فقط درد وترشح سینه داشتم و موقع پری هم بدتر میشد خیلی میترسم که من تومور هیپوفیز داشته باشم خدای نکرده 😕ولی خب علائمشو دارم
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17628 198 اون مشکل م به شدت دارم قبل پریود، گرفتگی و حساسیت و درد شدید سینه 😮💨😬🤕زندگی م شده پر درد، ت ... من نزدیک ۷۵ بودم واقعا عاصی شدم از عوارضش از شما خیلی بالاست حتما پیگیر باشید شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17628 خیلی میترسم که من تومور هیپوفیز داشته باشم خدای نکرده 😕ولی خب علائمشو دارم به چیزای مثبت فکر کن امیدوارم این نباشه و به راحتی با دارو کنترل بشه زن داداش منم خیلی بالا بود ولی خدا رو شکر درمان شد فقط ۵ سال تحت نظر بود ، نا امید نباش ♥️♥️♥️ شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 من نزدیک ۷۵ بودم واقعا عاصی شدم از عوارضش از شما خیلی بالاست حتما پیگیر باشید آره پیگیری کردم، حالا منتظر جواب ام آر آی مغز بودم، 2 شنبه قراره برم دکتر... داغون شدم از درد
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 به چیزای مثبت فکر کن امیدوارم این نباشه و به راحتی با دارو کنترل بشه زن داداش منم خیلی بالا بود ولی ... توکل به خدا، ممنونم🤍التماس دعا شما دارو خوردی؟ عوارضش قطع شد؟
mamy_beauty_boy7 عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17628 توکل به خدا، ممنونم🤍التماس دعا شما دارو خوردی؟ عوارضش قطع شد؟ بله عزیزم یک سال تحت درمان بودم قرص هم کابرگولین خوردم الانم سه ماه یکبار ازمایش میدم تا مطمین بشم برنمیگرده ، عوارضش هم خوب شده انشاالله خدای مهربان در پناه خودش در صحت و سلامت نگهدارتون باشه شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
سسپپییددهه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 4110 بله عزیزم یک سال تحت درمان بودم قرص هم کابرگولین خوردم الانم سه ماه یکبار ازمایش میدم تا مطمین بشم ب ... خب خدارو شکر خیلی ممنون😍🩷