2777
2789
عنوان

چگونه بی بی فیس باشیم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 52 پست
ی لحظه فک کردم تاپیک آخر منو دیدیناونجام داشتن همینو میگفتن😅

شما مثل ۱۵ ساله ها میمونید

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وزنم۶۸ ریز نیستم اصلا ۲۶سالمه ولی هر کی میبینه میگه کلاس چندمی؟ شوهرم یه سال از من بزرگتره هر کی میبینه فکر میکنه ده سال از من بزرگتره شوهرم اولین بار که شناسناممو دید گفت المثنی نیس؟فکر کرده تاریخ تولدم الکیه😂

منم از همون دبستان بزرگتر از سنم نشون میدادم😂😂 کاریش نمیشه کرد اونایی که قد کوتاهتر و ظریفن بیبی فیس ان. البته تا جاییکه دیدم خودشون ناراضین و دوس داشتن قدبلند و توپر تر باشن😕

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

عه من میشناسمت تو گروه روبیکا هستی؟؟

نه والا من روبیکا ندارم اصلا😂😐

حال که از ساده‌ترین چیزها متاثر می‌شوی، بسی رنج خواهی برد دوستِ من، این جهان با آدم‌های بسیار حساس، سر سازگاری ندارد.

شما مثل ۱۵ ساله ها میمونید

😅😅❤❤

لطف داری عزیزم

البته نمدونم تعریف بود یا نه

ولی خودم دوست دارم کمتر نشون بدم😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من نیز

اینجوری نمیشه تو امضاتم بنویسم همه بدونن👊

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

نه والا من روبیکا ندارم اصلا😂😐

واای پس اشتباه گرفتم آخه اونم دقیقا دانشجو بود پروفش هم همین بود 😂😂 ببخشیداا

غمگین ترین لحظه زندگیم اونجایی بودکه به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم خودم کنارش باشم🖤🍂

عزیزم میشه ببینمت؟؟خیلی دوست دارم خیلی ساله نی نی سایت هستی شما

تاچیک آخرم ۲تا عکس سانسور شده گذاشتم عزیزم قبوله؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم بی بی فیسم.۳۰ سالمه ولی میگن انگار۱۸ سالته..

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀