2777
2789
عنوان

خانمهایی که عکس رنگی انجام دادن

146 بازدید | 21 پست

سلام به همه دوستان

من فردا برای عکس رنگی رحم میرم ابن سینا. کسی ابن سینا انجام داده؟

کلا عکس رنگی واقعا سخته؟

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖
من مرداد ماه عکس گرفتم.... قبلش مسکن بخور ...دردش خیلی کوتاهه و قابل تحمله...من بیشتر فشار رو حس کر ...

بهم گفتن دیکلوفناک استفاده کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دردت کم بود بدون لوله هات بازن و مشکل بارداریتو از جای دیگه پیگیری کن

اگرم دردت زیاد بود بدون لوله هات بسته بوده که با تزریق ماده حاجب باز شده و در نتیجه بزودی مادر میشی

پس در هر دو حالت خوبه و نترس و انجام بده...

در دوره ای که ازآن 

سلام عزيزم،من ٧ سال پيش بيمارستان صارم انجام دادم به هيچ عنوان درد نداشتم همه چي خوب بود اصلا نگران نباش،فقط قبل رفتنت يه شياف ديفنوكسيلات ٥٠ يا ١٠٠ بزن،اگر هم دردي احساس كني مثل درد پريوده ولي تازه نه مثل درد پريود وحشتناك،من همون ماه هم حامله شدم دخترم ٦ سالشه.

اگه دردت کم بود بدون لوله هات بازن و مشکل بارداریتو از جای دیگه پیگیری کن اگرم دردت زیاد بود بدون ل ...

عزیزم من همسرم مشکل داره که باردار نمیشم. ازمایشات برای قبل ivf هست

سلام عزيزم،من ٧ سال پيش بيمارستان صارم انجام دادم به هيچ عنوان درد نداشتم همه چي خوب بود اصلا نگران ...

ان شالله سلامت باشه دخترتون. دعا کنید منم دختر دار شم

من انجام دادم خيلي هم آستانه دردم بالاست ولي اصلا اون چيزي نبود كه فكرش رو ميكردم فقط چند ثانيه درد داره اونم غير قابل تحمل نيست اصلا به خودت استرس نده

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده

یادت باشه همه ی سونو هاتو با خودت ببری

من یادم رفته بود ببرم، برخورد کرده بود به کیست نابوتین، داغوونم کرد . خودشون هم نمیفهمیدن واسه خاطره این کیسته. بعد که دیدن سونو هامو، تازه متوجه شدن

کسی چه میداند، شاید این دنیا، جهنم جهان دیگریست.
من انجام دادم خيلي هم آستانه دردم بالاست ولي اصلا اون چيزي نبود كه فكرش رو ميكردم فقط چند ثانيه درد ...

ممنون گلم واقعا استرسم کم شد با صحبت های شما و دوستان

یادت باشه همه ی سونو هاتو با خودت ببری من یادم رفته بود ببرم، برخورد کرده بود به کیست نابوتین، داغو ...

قبلش سونو دارم که باید انجام بدم