داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
منم چیزی نگفتم که عزیزم فقط سوال شده بود برام 🥲🥲 به من میگی شما غریبه شدم برات؟🥲🥲
من دوتا وعده بهت دادم یادم نمیاد چیا بهت گفتم چک میکنم اما نگران نباشه اتفاق میوفته
قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔
عزیزم قبلاجواب دادم ولی چون حمد خوندی باز میگم حسش خوبه عاشق عاشق اینا نیست در حد معمولی اینجوری بمو ...
اره قبلا گفته بودین اما یادم نبود چی جواب دادین
مرسی جواب دادین 🌼
میشه از شغل و مشخصات همسر ایندم بگین لطفا؟ یا اختلاف سنیمون ؟ یا هرچیزی حس میکنین ؟
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
آره از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم
سلام
نمدونم منو یادته یانه ولی چند ماه پیش پیامت دادم برج چهاربود گفتی تو پاییز کارپیدا میکنم حتی استخدام ممکنه بشم اینا دودل میشم و واقعا هم راست بود کارپیدا کدم حتی قرار بود یه حقوقی هم بهم بدن علاوه بر کارآموزی اما دیگه نرفتم داشتم اذیت میشدم و باهام بد رفتاری میکردن
بنظرت ممکنه جایی دیگه کار پیدا کنم و کار خوبی هم باشه؟
آره از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم
سلام عزیزم خوبی ؟
اگه من سوال بپرسم هنوزم جواب نمیدین ؟
میشه یه بار بپرسم جوابمو بدین لطفا🥲
دعا میکنم به عشقت برسی گلم 🌼
اختلاف سنی از ۱۰ سال کمتره یکم حسوده ولی دلش بد نیست چهارشونه ست یکم شکم داره
ممنونم 🌼