2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه یچیزایی سرم اومده که به هیچکس نمیتونم بگم مجبورم تو خودم دفنش کنمچیزایی که بقیه میبینن و میدون ...

دقیقا

منم هر روز بخاطر ی سری اتفاقات میمیرم و زندهمیشم

گیجی مذهبی چرا؟ پیش آدمای درست و خوب برو کمکت کنن

چون از رحمت نا امیدم یکم خدا رو باور دارم اما از ندیدن لطفش خسته ام واسه همینه مرسی از راهنماییت❤️❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

افسردگی حاد دارم

ی مشکلاتی جلو راهمه ک نمیزارن حالا حالاها باسعیدم عقدکنم

استرس دارم ک نتونمم تا سن ۲۵یه دبیر زبان موفق شم😕

میخواستک مغازه اجاره کنم پول رهنی که داشتم خرج ضرر مالی شد

اگ بتونم مغازه اجاره کنم وضعیت مالیم خیلی بهترمیشه ک تا پول میاد دستم سریع خرج ضررمیشه😑

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

چون از رحمت نا امیدم یکم خدا رو باور دارم اما از ندیدن لطفش خسته ام واسه همینه مرسی از راهنماییت❤️❤️ ...

به دعا ادامه بده 

امام علی میگن در هر خونه ای رو زیاد بزنید بالاخره باز میشه

🎀😶

دقیقامنم هر روز بخاطر ی سری اتفاقات میمیرم و زندهمیشم

باور کن از همون ۷.۸ سالگیم وارد کلی مشکلات شدم

فقط تنها چیزی که باعت میشه به زندگی ادامه بدم اینه که وقتی به قبل نگاه میکنم میبینم این همه اتفاقو پشت سر گذاشتم ولی هنوز زندم یعنی خیلی قویم🥲

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....