مسائل جنسی
سوال: در جلسه مصاحبه دقیقا بفرمایید چه طور در مورد گرایشات جنسی بپرسیم که بد نباشد؟
جواب: باید بگویید از آنجایی که یکی از تکالیف زندگی مشترک، تامین نیازهای جنسی یکدیگر می باشد و عدم تعادل و وجود تفاوتهای اساسی و مبنایی در انتظارات جنسی مرد و زن می تواند زمینه اشکالات و تعارضاتی را فراهم کند، یکی از چیزهایی که ضروری می دانم در باره آن صحبت کنیم، نوع گرایشات و مقدار آنها و انتظارات جنسی ست
سوال: در اولین جلسه تاکید (به طور مستقیم) زیادی روی گرم مزاجی خودشون کردند و به طور غیر مستقیم به من گفتند ک سرد مزاجم. به نظر شما من باید در جلسه بعدی با ایشون به صورت واضح صحبت کنم یا جلسه های آخر خاستگاری؟ همچنین ازم پرسید که چطوری با رابطه ی جنسی آشنا شدی؟ من از طریق پور ن آشنا شدم، باید بهش بگم؟
جواب: در گفتگوهای خواستگاری بخواهید در باره این مسئله، بجای پرداختن به کلماتی مثل گرم مزاجی و سرد مزاجی که چیز مشخصی را بیان نمی کند، بخواهید در مورد انتظارات و درخواست های جنسی اش در زندگی مشترک مشخص و واضح توضیح دهد. تا شما بتوانید بفهمید آن چه ایشان انتظار دارد چیست، و تامین آنها برای شما ممکن می باشد یا خیر
ایرادی ندارد که در باره مسائل و نیازهای جنسی گفتگو شود بشرط آنکه : 1 - پسر تصمیمش برای ازدواج با شما حتمی و قطعی باشد و بخواهد برای تکمیل اطلاعاتش این مسائل گفتگو شود 2 - ثانیا لازم است بجای سوال، پسر و دختر در خصوص میزان، نوع و انتظارات جنسی خود شرح بدهند مثلا گفته شود چه نوع رابطه ای را مشتاق است و از چه رابطه ای گریزان است 3 - اگر پسر در خصوص بدن زن مثل پستان، مو یا حجم بدن درگیر باشد، ایرادی ندارد در مرحله نهایی، دختر در حالیکه لباس چسبی به بدنش به تن دارد، حجم بدنش را برای یک لحظه نشان بدهد همچنان که دختر هم می تواند چنین مطالبه ای را داشته باشد در خصوص منابع شناخت، مثل آن چیزی که شما سابقه داشته اید، نه پسر حق تجسس دارد، نه شما حق افشاء کردن. کافیست بگویید از منابع مختلفی دریافت کرده ام.
- موقع خواستگاری همسرم گفت من از لحاظ جنسی مثل اکثر مردان گرم مزاج نیستم. جلوتر که پیش رفت متوجه شدم کلا از رابطه جنسی متنفره.
- من اگه رابطه بخوام میگه تو مریضی و هر روز نمیشه