2777
2789
کدوم شهری عزیزم

نهاوند،همدان

رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ترس میلرزم،بهتر شده بودم ولی.... با زلزله کرمانشاه و ... باز حالم بد شده،میخوام برم دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا داره منو آماده میکنه  تا عادت کنم به شب بیداری های بعد از زایمان😆 خودکار ساعت ۳ هر شب ...

واای بخدا منم از ماه ۷ام هممش دوسه بار از خاب بیدار میشم.

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
نهاوند،همدان رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ت ...

منم توهم زلزله زدم ماشین رد میشه میپرم طبقه بالایی راه میره میپرم ...حالام دیدم تکون میخورم یهو پریدم دیدم جوجه خان هستش هنوزم وول میخوره 😒

نهاوند،همدان رو گسلیم،تابستون زلزله ۴.۵ ریشتری اومد اونم ساعت ۵ صب دیگه ترس رفته توو دلم،تا صب از ت ...

اتفاقا ما هفته پیش همدان بودیم رفته بودیم واسه کمک به سر پل ذهاب😞😞🌷🌷

همدان که زلزله ای به اون صورت نبود 

عزیزم خدا هست دلت قرص باشه

گوش شیطان کر و شکر خدا قصد کردم این دوماهو نماز شب بخونم.

خیلی حال میده

تو ماه۴ و۵ هم میخوندم

ولی ماه ۶و۷ برعکس شد به هرحال افتاد تو محرم صفر و بحای معنویتر شدن کلا حسم رفتع بود حتا نماز صبحهام قصا میشد😶

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)

چندوقت پیش یه زلزله شدیداومدمن بیدارشدم بعدش گفتم نه زلزله کجاست.حتماصدای رعدوبرقه😆میخوادبارون بیادهمچین سرموگذاشتم روبالشت که رفتم اون دنیا؛مثل من سرخوش باش   

چندوقت پیش یه زلزله شدیداومدمن بیدارشدم بعدش گفتم نه زلزله کجاست.حتماصدای رعدوبرقه😆میخوادبارون بیاد ...

منم قبلا اینطوری بودم ولی این بار ترس رفته توو دلم بدجوووور،اصلا تنها واینمیستم توو خونه

😂 بیدارشدم نمازخوندم.دیگه نخوابیدم میخوام برم صبحونه آماده کنم دخترموراهی کنم بره 😊من همیشه ازساع ...

افرین قبول باشه عزیزم .خوش بحال دخترات چه مادری دارن 😢 طفلک بچه ی یه کوالا مادرشه میدونم از گرسنگی دنده هاش میزنه بیرون 😢