2777
2789
بخدا اینقدر عصبیم نمیدونم چیکار کنم گاهی کاراش و رفتاراش باعث خجالته مثلا امروز سر صبحونه من گردو ...

وای خدا

حالا خدایی یه سوال یه همچین مادر بیشعوری تونسته یه پسر حوب به تو بده یا پسرش که همون شوهر شماست هم باز.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا حالا خدایی یه سوال یه همچین مادر بیشعوری تونسته یه پسر حوب به تو بده یا پسرش که همون شوهر ش ...

نه خدایی شوهرم خیلی فهمیدست

اونم از کارای مادرش خجالت میکشه

حتا خواهرشوهرم خوبه

پدر شوهرم ماهه

وای خدا حالا خدایی یه سوال یه همچین مادر بیشعوری تونسته یه پسر حوب به تو بده یا پسرش که همون شوهر ش ...

کلا عزیزم از لحاظسطح فرهنگی خونواده ما کفه ترازوش سنگینتره 

گاهی رفتاراش از حد میگذره

مثلا همه رفتیم خونه خواهر من شیرینی پذیرایی کردن کنارم نشسته بود

شیرینی تر رو با چاقو تکه کردم موقعی که میخواستم شیرینی رو بزارم تو دهنم بهم نزدیک شد گفت چه با کلاس میخوری😳من اینجور شدم😳😳😳😳😳

گفتم مگه طور دیگه ای هم میخورن?

گفت ما اینجور میخوریم

یهو شیرینی رو یا پنچ انگشت ورداشت چپوند تو دهنش که خورده های شیرینی همش ریخت رو لباسشو بعد سرامیکای کف انگشتاشو هم لیس زد🤕🤕🤕😳😳😳😳😳😳