2777
2789
عنوان

مادرشوهر تذکر دهنده

909 بازدید | 53 پست

مادرشوهرای شمام اینطورین؟

من حدود بیست ساله ازدواج کردم بچه نیستم که

من همیشه خیلی خیلی با فامیل شوهرم مبادی آداب و محترمانه برخورد کردم و هر جا لازم بدونم تصمیم گیری میکنم که چیکار کنم ولی مادرشوهرم مرتب بهم چیزهارو یادآوری میکنه من خوشم نمیاد بهم برمیخوره

مثلا با یکی از اقوام اومده بود خونه ی ما. اون مهمون برای ما یه جعبه شیرینی آورده بودن من تو آشپزخونه شیرینی هارو تو ظرف چیدم  چای ریختم همسرم برد برای مهمونا هنوز شیرینی رو نبرده بودم از تو پذیرایی هی به من اشاره میکنه لب میزنه منم متوجه نمیشدم چی میگه بعد فهمیدم میگه شیرینی بیار😐

یا مثلا همیشه تماس میگیره میگه زنگ بزن به فلانی برای فلان قضیه( مثلا برای احوالپرسی مریض یا تسلیت)

یا مثلا یه بار تو یه مراسم ختم تو مجلس به من میگه زن داداشم اون ور مسجد نشسته پاشو برو باهاش احوالپرسی کن😑

یا یه بار تو یه عروسی به من میگه پاشو برو با فلانی حرف بزن آشنا شو!! حالا اون شخص حداقل ده سال از من کوچکتره و مدتی قبل عروسی کرده بودن و عروس عمه ی شوهرم شده بود🤦🏼‍♀️ 

این جور تذکراتش برام آزاردهنده ست من نه بچه ام و نه اینکه دخترشم که چپ و راست تذکر میده 

جالب اینجاست که بیشتر اوامرشم انجام نمیدم ولی باز کار خودشو میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو بهش بگه:|

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

محل نزار.همون موقع ک میگ انگار نشنیدی شاید ضایع بسه دیگ تکرار نکنه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مادرشوهر منم همینه نه با من بلکه با شوهرم و پدر شوهرم   به همه چی کار داره و میخواد یاد بده پریروز رفتم خونش میگه این لباس سردت میشه پوشیدی گفتم نه سردم نیست   به ریزترین چیزام دقت می‌کنه گیر میده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ماهم مهمون بودیم ی جا بعد مادرشوهرم گف بیا ظرف میوه هارو جمع کن

حالا هم دخترش بود هم صاحبخونه دختر داشت... 😐

کلا مدل همه شون همینه

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴