2777
2789
منظورم اینه با وجود اینکه مبلغش بنظر زیاده در حدی نیست که بشه باهاش پس انداز خوبی داشت و ملک خرید و ...

خب اگه خونه داشته باشی و ماشین داشته باشی با شصت تومن میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه خونه داشته باشی و ماشین داشته باشی با شصت تومن میتونی بهترین زندگی رو داشته باشی

برای یک خانواده ۵ نفره نه واقعا اونطور که دلت بخواد نیست..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

پدرشوهرم میگه حقوقش قبل انقلاب ماهی 200 تومن بوده اون وقت یه زمین روبرو خونشون بوده 600متر 2000تومن .....

یعنی با 10 ماه حقوق یه زمین 600 متری 

الان با 10 ماه حقوق من یه زمین 4 متری هم نمیدن 

من اولین حقوقم ۱۰هزار تومان بود سال ۷۸

اخی اونموقع هم حقوق کمی بوده 

من سال ۷۸ رفتم دانشگاه یادمه دنبال کار بودم اونووقع ها ماهی سی تومن و اینا بود برای ماها که نه تخصص داشتیم نه سابقه کار 

یادمه سال ۷۹ رفتم یکجا بازاریاب شدم سی تومن حقوق من بود پنجاه تو حقوق دوستم بود که بیشتر از من کار کرده بود حقوقمون رو آخرش ندادن