2777
2789

شوهر من بی احترامی به من براش تفریحه...وقتی خوبه با شوخی بی احترامی میکنه وقتی عصبیه جدی جدی....

خیلی باهاش حرف زدم ولی دوباره رفتارشو ادامه میده....

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفسمو داغون کرده تو این پنج سال زندگی....

همه چیمو‌عوض کرده تیپم ....افکارم.....نمیزاره مو‌ رنگ کنم....

باید مانتو گشاد بپوشم چون اقا خوشش نمیاد....

بی پولم که هست....

دلم به چی توی این زندگی خوش باشه؟

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

برامن که کارهرروزشه نمیتونم کاری کنم درست بشوهم نیس هرچی هم گفتم دعوادادوبیدادگریه حل نشده اخرش بیخیال شدم چکارکنم

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک۱۲۰۰ساله که مردی منتظر۳۱۳نفره....

اصلا محلش نمیدادم دیگه بی نهایت سر سنگین حداقل کاری که میکردم این بود 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اگه کوچیکه بود جواب بده بزرگ بود قهر کن تامنت کشی نکرده آشتی نکن.من انقددرررررجواب میدم تا دیگه روش کم شه

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏