دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
طلسمش خیلی قویهیه بار بهم گفت یه دعانویس میشناسم با مو و لباس طرف میتونه هر بلایی دلش بخاد سرش بیاره ...
سه قسمت سجین دیدم اینایی که گفتی یاد شیاطین افتادم بیخیال بابا تلقین نکن قرآن بخون یا برو سراغ یه مومن خدا ترس
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
سجین چیهتلقین نمیکنمواقعیتههیشکی به اندازه من طلسمو این چیزارو مسخره نمیکرد ولی الان فهمیدم واقعی ب ...
نمیگم وجود نداره میگم از راه غلطی میخای دفعش کنی
وقتی طلسمش قوی و شیطانیه چیکار کنم؟منم از قرآن معجزه دیدم ولی میدونم برا مشکل من اثر نمیکنه
گفتم که برو تحقیق کن ببین خدا برای مقابله باهاش چه دستور و قانونی داده که اذیت نشی