2777
2789
عنوان

طلسم و دعا

104 بازدید | 8 پست

بچه ها یه نفر منو طلسم کرده چند سال پیش

اولاش جدی نگرفتم چون اعتقادی نداشتم

ولی الان میبینم چقد سنگینی رومه و چقد بد بیاری میارم

میگن عروسک وودو برا باطل السحر خوبه…بنظرتون باطل السحر بنویسم؟ولی خیلی میترسم از جادو و این چیزا

نمیدونم چیکار کنم

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣

یا حضرت عباس جادو چیه 

برو سراغ اعمال قرآنی و دینی برای پاکسازی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا حضرت عباس جادو چیه برو سراغ اعمال قرآنی و دینی برای پاکسازی

طلسمش خیلی قویه

یه بار بهم گفت یه دعانویس میشناسم با مو و لباس طرف میتونه هر بلایی دلش بخاد سرش بیاره

یه بار از من لباسمو خواست😑

با دعای قرآنی فایده نداره

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
طلسمش خیلی قویهیه بار بهم گفت یه دعانویس میشناسم با مو و لباس طرف میتونه هر بلایی دلش بخاد سرش بیاره ...

سه قسمت سجین دیدم اینایی که گفتی یاد شیاطین افتادم بیخیال بابا تلقین نکن قرآن بخون یا برو سراغ یه مومن خدا ترس

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سه قسمت سجین دیدم اینایی که گفتی یاد شیاطین افتادم بیخیال بابا تلقین نکن قرآن بخون یا برو سراغ یه مو ...

سجین چیه

تلقین نمیکنم

واقعیته

هیشکی به اندازه من طلسمو این چیزارو مسخره نمیکرد ولی الان فهمیدم  واقعی بود

من با نگاه طُ آغاز شدم💛🐣
سجین چیهتلقین نمیکنمواقعیتههیشکی به اندازه من طلسمو این چیزارو مسخره نمیکرد ولی الان فهمیدم واقعی ب ...

نمیگم وجود نداره میگم از راه غلطی میخای دفعش کنی

وقتی طلسمش قوی و شیطانیه چیکار کنم؟منم از قرآن معجزه دیدم ولی میدونم برا مشکل من اثر نمیکنه

گفتم که برو تحقیق کن ببین خدا برای مقابله باهاش چه دستور و قانونی داده که اذیت نشی