2777
2789
عنوان

نظرتون راجب منوی تولد پسرم؟. هر ایده ای دارید بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6067 بازدید | 111 پست

نوشابه نده عزیزم ک کلن ضرره بعدشم چون کیک هس ضزورتی ب وجود شیرینی نیس.....سعی کن خوراکی های کم ضرر تهیه کن....هدیه کوچولو برا همه بچه ها عالیه چون منم بچه بودم وختی ب صاحب تولد همه کادو میدادن منم دلم میخاس😢

My blessing go with thee....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون بچه ی کوچیک اصلا نداریم و همه بزرگن میخوام اقوام درجه یک رو دعوت کنم

چون ولیمه به دنیا اومدن ش رو ندادیم و تابه حال قوم شوهرم رو واسه نهار و شام دعوت نکردم

اول میخوایم بریم رستوران غذا بخوریم دو مدل غذا سفارش میدم

جوجه و خورشت خلال غذای رسمی شهرمونه

سالاد شیرینی و سالاد معمولی و ژله ی تک نفره درست میکنم میبرم چون بهداشتی هستن سالاد بیرون رو نمیخورن

بعد از شام واسه میوه کیک‌و چای میایم خونه

حالا چون میخوام شب جمعه باشه احتمالا شب یلدا بگیرم به نظرتون باید آجیل هندوانه هم بدم؟

یا تاریخ ش رو عوض کنم

سه دی تولد دخترم هست

شوهرم میگه۲۳آذر بگیر که شب یلدا هم نباشه

اگه بخوام۷ دی بگیرم شب شهادت حضرت معصومه میشه ومن احترام میزارم مذهبی هستم

قوم شوهرم همه سرکار میرم از مهمونی شب جمعه استقبال میکن

یا همون ۳ دی وسط هفته بگیرم

ببخشید استارتر

راجبه وقت مهمونی که نمیتونم تغییر بدم. چون اگه زود تموم نشع بابد شام بدم که نمیدم. نسکافه و هم که به ...

ساندویچ واسه ما شام حساب میشه دیگه.    شام تولد همینه.

این عایلیه. ولی راستش وقت درست کردن ندارم. صبح هم که وقت ارایشگله و اتلیه. اصلا نمیرسم

باز خودت میدونی عزیزم خوش بگذره بهتون زیاد سخت نگیر بچه ها همین که دور هم جم بشن بازی کنن بهشون خوش میگذره 

تولد پسرتم مبااااااارک

هر کس به اندازه ضربه هایی که خورده،تنهاییشو محکم تر بغل کرده.