من ۲۰ سالم ولی ۴۰ کیلو هستم هر کارم می کنم چاق نمیشم کسی راهکاری داره
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعد ناهار و شام دو مشت تخمه بشکون یا بستنی بخور یا شیرینی بخور زود تپل میشی
منم ورزشم نمی کنم فقط میخورم میخوابم بازم چاق نمیشم کره هم خیلی میخورم بازم انگار نه انگار
من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣
یکی بهم گفته بود خرما خوردن به تعداد فرد یعنی یا یکی بخوری ، سه تا و... بعدشم یه لیوان آبجوش ولرم بخ ...
خودت امتحان کردی عزیزم ؟
تحت نظر پزشك تغذيه باش عزيزم از دارو و پودر چاقي سرخود استفاده نكن
نه استفاده نمی کنم