2777
2789

خوش به حال متاهل ها 

خیلی سخته مجرد باشی و پریود بشی 

مثلاً الان میخواست مهمون بیاد بابام بهم گفت بیا جارو بکش منم تازه الان از خواب بلند شدم کمر درد دل‌درد خونریزی شدید دارم (روز اولمه)

روم نشد بگم چیزی رفتم تمام خونه با این وضعیت جارو کشیدم شب دانشگاه هم باید خودم برم  

یا مثلاً آدم راحت نیست همش باید لباس بلند بپوشه که اون نوار از زیر شلوار از پشت دیده نشه (چون من دستمال هم میزارم برآمده میشه) یا باید یواش یواش راه بری جلو برادر و پدرت که صدا خش خش  نده نوار از پشت 

اعصابم بهم ریخته شما هم تو مجردی تون راحت نبودین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چتدسالته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من مجردی راحت بودم

پریودی باید حتما کارا رو انجام بدم وگرنه همه جا رو گند برمیداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بله گاهی من واقعن اذیت میشم 

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

متاهلی بدترههههههه

منم روم نمیشد به پدرم بگم ولی همیشه چون تب می کردم

و بی حال بودم می دونست حالم بده کارم نداشت

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕