miss_jingil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 632 عنوان اگه تو مهمونی ازیه ادم سن بالا صدا در بره زشته 83 بازدید | 6 پست تو مهمونی از یه نفر که بزرگ خانوادس یه صدایی اومده البته من ک متوجه نشدم ولی بعدش همسرم گفت ! گفتم خب اونم ادمه دیگه بنظرتون زشته ؟ 1403/09/03 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 12964 نه بابا آدمای اطراف باید شعور داشته باشند به رو نیارن و باز گفت نکنن
miss_jingil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 632 نه بابا آدمای اطراف باید شعور داشته باشند به رو نیارن و باز گفت نکنن فک نکنم کسی متوجه شده باشه اصلا شاید همسرم چون کنار اون بنده خدا بوده متوجه شده 🫠ولی میگم براش بد شده یعنی ؟ پیش همسرم ؟
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 12964 فک نکنم کسی متوجه شده باشه اصلا شاید همسرم چون کنار اون بنده خدا بوده متوجه شده 🫠ولی میگم براش بد ش ... نه بابا یه چیز عادی هست نگران نباش من امشب جلو شوهرم یهو دررفت نزدیک بود آب بشم برم زیر زمین یهو تعجب کرد شوهرم گفت تو بودی گفتم آره دررفت اونم گفت مواظب باش وای هنوز استرس دارم اگر تو جمع غریب بودم چی میشد
miss_jingil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 632 نه بابا یه چیز عادی هست نگران نباش من امشب جلو شوهرم یهو دررفت نزدیک بود آب بشم برم زیر زمین یهو تعج ... پیش همسر ک عیب نداااره بابا ما یوقت پیش میاد نگاه هم میکنیم کلی هم میخندیم🤣🤣ولی تو جمع فامیل مخصوصا ک طرف ادم سن داری بود و فامیل ما بود یکم یجوری شدم 🥲
خندان_چهر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 12964 پیش همسر ک عیب نداااره بابا ما یوقت پیش میاد نگاه هم میکنیم کلی هم میخندیم🤣🤣ولی تو جمع فامیل مخصوص ... میفهمم ممکنه پدر مادر آدم باشن مهم نیست یادش میره من پیش همسرم هیچوقت نشده یهو جا خوردم نمدونم چی شد کلا که زشته ولی چه میشه کرد شده دیگه😂
miss_jingil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 632 میفهمم ممکنه پدر مادر آدم باشن مهم نیست یادش میره من پیش همسرم هیچوقت نشده یهو جا خوردم نمدونم چی ش ... اره دیگه ادمیزاده پیش میاد🫠 چه میشه کرد