خانواده ما خیلی مذهبی هستند .یکی از هم دانشگاهیهای خواهرم ،خواستگار خواهرم شده .پسر خوبی به نظر می رسه ولی خانواده مذهبی ندارن و حتی خواهر های پسره ،حجاب درستی ندارن .خواهرم از پسره خوشش می یاد .ولی با توجه به اینکه از لحاظ فرهنگی بهم نمی خوریم .و ما به شدت مومن هستیم و حتی برادرم و خانمش تو حراست هستند .به نظرتون بعدا به مشکل بر نمی خورن؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من و همسر سابقم یکی از مشکلاتمون اختلاف فرهنگی بود ما غیر مذهبی بودیم اونا هم معمول و سنتی طور بودن آبمون تو یه جوب نمی رفت.
فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
دختر از خانواده مدهبی بره تو خانواده باز فکر نکنم اذیت بشه
اما من از خانواده مدهبی رفتم خانواده بیشتر مدهبی خیلی اذیت شدم
کلا خانواده پسر زیاد مدهبی باشن اذیتیا بیشتره گیر دادنا و...بیطترن
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
قطعا مشکل خواهد بود نمیشه گفت خانواده مهم نی تو رابطه خانواده خیلی مهم و تاثیر گذاره بهتر هرهکس با هم فکر خودش ازدواج کنه دو دیدگاه مختلف سخته یا نمیشه یا باید یکی از تفکر اعتقاد و دیدگاهش بگذره و این آسیب
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
ب نظر من این ازدواج صلاح نیست.ولی ی جوری گفتی ما به شدت مومن هستیم انگار اونا ب خاطر حجابشون کافرن!
نه عزیزم .چنین منظوری نداشتم .خانواده ما به شدت مذهبی هستند .اونها تو مهمونی هاشون .روسری سر نمی کنند و بی حجاب هستند .واسه همین به خاطر اختلاف فرهنگی که باهم داریم .می ترسم بعدا به مشکل بخورن