2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 60 پست

به داداشت بگو خانومت این حرفا رو گفته وگرنه من از زندگی شما خبر ندارم ربطی هم بهم نداره 

قصد بدی هم نداشتم زنت ازم خواست باور میکنی بکن نمیکنی هم نکن

به زن داداشت هم بگو خیلی کارت زشت بود همین 

بنظرم با داداشت در حضور خانمش صحبت کن بگو اگه تو نگفتی من از کجا میدونستم و خبر داشتم !  بعدشم ...

ای وای اون خواسته مشکلش حل شه نه اینکه بینشون خرابتر بشع

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا داداشت چرا اینقدر تغییر کرده

نمیدونم،خیلی فشار مالی روشه.ما همگی خیلی کمکش میکنیم ولی توقعات بالاس.به خدا من وقتی اینا عقد کردن کارا که کسی برام نکرده بودو با خرح خودم براشون کردم تا مثل من به دلشون نمونه.میدونم شاید من نباید زنگ میزدم.ولی من که قصدم بد نبود.اصلا اگه نمیگفت که زنگ نمیزدم.حالا میگه بهاره خودش زنگ زده.داداشمم میگه فرقی نداره کی زنگ زده ناراحته که چرا مسائل خصوصیشونو به من گفته.

بنظر من اول جلوی جفتشون مشخص کن که اینحرفارو از زنش شنیدی البته کاملا دوستانه و اروم بعدم هیچوقت دخالت نکن ... من خودم اصلا دوس ندارم خواهدشوهرم دخالت کنه یبارم کرد توی روش وایسادم و دیگه نکرد 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بنظرم به زن داداشت زنگ بزن بگو من تمام تلاشمو کردم حالا که زدی زیرش دیگه از من کمک نخواه،بعدم دیگه به روت نیار

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نمیدونم،خیلی فشار مالی روشه.ما همگی خیلی کمکش میکنیم ولی توقعات بالاس.به خدا من وقتی اینا عقد کردن ک ...

پس حله که !!!  داداشت فهمیده کار زنش بوده

زن و شوهر دعوا کنند ... ببخش ولی نباید دخالت میکردی بهتر بود به زن داداشت میگفتی من تجربه ندارم و م ...

اتفاقا گفتم،آخه با داداشم صمیمی هستم برا ازدواجشم اول به من گفت تا من بقیه رو راضی کنم.نمیدونم والا به خدا اصلا من حرف بدی هم نزدم.حتی نگفتم زنش حرفی زده و اصلا با هم حرف زدیم.گفتم دفعه پیش که دیدیمت دیدم رفتارت خوب نبود با خانومت احترامشو نگه دار.خودش گفت من میدونم با هم حرف زدین.لاید اومده دست پیش بگیره.لعنت به من که اینقدر دلسوزم و آخرشم خودم میسوزم.

عزیزم زن برادرت ترسیده از برادرت اگر از روی بدجنسی بود که درد دلش پیش تو نبود احتمالا داداشت تهدید ...

دقیقا موافقم

به خدا قسم من خیلی بیشتر از یه خواهر برا داداشم بودم همیشه.مامانم مریضند داداشمم اوضاع مالیش خوب نیست زیاد یعنی ورشکست شده.برا هر مناسبتی راهنماییش میکردم و میدیدم دستش خالیه خودم براش کادو میخریدم.حتی از حالا برا شب یلدا کلی کادو برا خانومش خریدم.تو خونه ما چونکه مسئولیت خیلی کارا حتی الان که ازدواج کردم با منه یه جورایی بزرگترشون حساب میکنن.به خدا من نیتم بد نبود.اصلا نگفتم که زنش زنگ زده.

ای وای اون خواسته مشکلش حل شه نه اینکه بینشون خرابتر بشع

وقتی زده زیرش پس قصدش حل مشکل نبوده بلکه انداختن اختلاف بوده حالا از سر لج با داداشت یا هرچیزه دیگه ای ... یا بقول دوستمون وقتی انکار کرده ینی مشکلی نبوده که الان ترسیده والا ترس نداره که !!!!