2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 60 پست
وقتی زده زیرش پس قصدش حل مشکل نبوده بلکه انداختن اختلاف بوده حالا از سر لج با داداشت یا هرچیزه دیگه ...

نه عزیزم از داداشش ترسیده  وگرنه نمیومد پیشش درد دل نمیکرد منم بودم میزدم زیرش،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم از داداشش ترسیده  وگرنه نمیومد پیشش درد دل نمیکرد منم بودم میزدم زیرش،

درددل کردن درسته ولی برگشته گفته با داداشت صحبت کن.

یعنی نمیترسه که گقته اینجوری.

ایشونم دهن لقی نکرده که خود زن داداشش گقته بگو

فردا نهار خونه کامانم هستیم اونام هستن.چی بگم؟؟؟

بنظرم چیزی نگو،برو با خودش حرف بزن خصوصی ببین چی شده

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بنظرم چیزی نگو،برو با خودش حرف بزن خصوصی ببین چی شده

با برادرم؟امروز داشت میگفت خیلی توقعشون از من زیاده و با اینکه گفتم اوضاع کاری من اینه همش یه خرج برام میتراشن.

درددل کردن درسته ولی برگشته گفته با داداشت صحبت کن. یعنی نمیترسه که گقته اینجوری. ایشونم دهن لقی ن ...

گفته صحبت کن ولی حتما نمیخواسته شوهرش بفهمه که خودش به خواهر شوهرش گله کرده ،یه لحظهخودتو بذار جاش

بچه ها خیلی اعصابم خورده.نمیخوام من دلیلی برا ناراحتی و دعواشون باشم.خدا شاهده نیتم خیر بود.کاش زنگ نزده بودم به داداشم.خودم به همه میگم نظر ندیدید دخالت نکنید حالا یکی باید به خودم بگه.

گفته صحبت کن ولی حتما نمیخواسته شوهرش بفهمه که خودش به خواهر شوهرش گله کرده ،یه لحظهخودتو بذار جاش

اصلا من نگفتم با خانومش حرف زدم.گفتم چند وقته میخوام زنگت بزنم نشده

با برادرم؟امروز داشت میگفت خیلی توقعشون از من زیاده و با اینکه گفتم اوضاع کاری من اینه همش یه خرج بر ...

نه با برادرت حرف نزن،با خانومش حرف بزن بهش بگو چی شده که اینجوری گفتی؟بعدشم به زن داداشت بگو کمتر خرج بتراش واسه داداشم ،بگو بی پولی بهش فشار آورده بگو یکم درکش کنه، سر یه فرصت دیگه با داداشت صحبت کن بگو چرا عصبی هستی جدیدا، و اگه چیزی خواستی بگی اعلام کن که زنت بهم چیزی نگفته پس نرو قشقرق راه ننداز

اصلا من نگفتم با خانومش حرف زدم.گفتم چند وقته میخوام زنگت بزنم نشده

حتما داداشت دعواش کرده ،وگرنه  زن داداشت چرا باید میگفته که من چیزی نگفتم؟حالا هم که چیزی نشده شما هم که نگفته بودی که زن داداشت به شما گفته  که ضایع شده باشی،

بنظر من دیگه هیچ حرفی نزن خودشون از مشکلاتشون بیشتر با خبرنو بهتر میتونن حل کنن.

اونیکه حرف و هی میبره اینور و اونور همیشه بده میشه.

مطمئن باش داداشتونم همیشه حقو به زنش میده 

دیگه به هیچ عنوان حرفی به دو طرف نزنید 

اگه یه طرف گفت با اون یکی صحبت کنید بگید من تا دوتاتون نباشید حرف نمیزنم در حضور دو نفر اگه خواستید حرفی بزنید

اینجوری شاید زن داداشتون الکی یه حرفو بزرگ کنه

بهترین کار سکوته