2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم راهنماییم کنید

634 بازدید | 60 پست

برادرم چند ماهه که عقد کرده.خانومش فامیله،اوایل ازدواجشون خیلی همه چی خوب بود اما الان 2_3ماهه که رفتار برادرم خیلی تغییر کرده.خیلی بد دهن شده و همش با دوستاش وقت میگذرونه.نمیگم زن گرفته اینجور شده ولی خیلی فرق کرده.بیشتر خرج و مخارج خانومش با داداشمه.برا هر مناسبتی هم دست کم نذاشته روش.امروز زن داداشم باهام خیلی حرف زد که از دستش ناراحته و بد دهنه و برام وقت نمیزاره گفت باهاش حرف بزنم.منم اصلا هرکی تاپیک میزنه میگم کسی دخالت نکنه.اما زنگ زدم و خیلی به خوبی نصیحتش کردم.عصبانی شد بعدم زنگ زده به خانومش و دعواش کرده که چرا به من گفته.حالا خانومش زده زیر حرفاش.این وسط من بدخت کباب شدم.بنظرتون چیکار کنم؟فردا برم داداشمو ببینمش باهاش حرف بزنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم با داداشت در حضور خانمش صحبت کن بگو اگه تو نگفتی من از کجا میدونستم و خبر داشتم ! 

بعدشم بگو چیزه بدی نیس که بجاش رفتارتونو درست کنین 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

زن و شوهر دعوا کنند ...

ببخش ولی نباید دخالت میکردی بهتر بود به زن داداشت میگفتی من تجربه ندارم و میترسم داداشم از من و تو که پشتش حرف زدیم ناراحت بشه پس بیا با هم بریم پیش مشاور خوب

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم

نباید میگفتی خانومت گفته باید به مادرت میگفتی که بهش بگه اونم مثل دختر منه هواشو داشته باش یه چیز تو این مایه ها

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

تو حقیقتو ب داداشت بگو بعد باش صحبت کن

بسم االه الرحمن الرحیم                                 الهامم26 سالمه.خدایا شکرت فقط همین.. انشاالله به حق مهدی فاطمه همه کسایی که فرزند میخوان خدا نصیبشون کنه.(الهی آمین)😙😙😙