کسی بوده ماه آخر بچه ش تکون نخوره؟ من هفته آخرم خیلی حرکاتش کم شده خطرناکه؟ قبلا سوراخ میکرد الان دو روزه خیلی ضعیف اونم گاهی انگار فقط دور میزنه
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
چیز شیرین بخور به سمت چپ دراز بکش حرکات و بشمار توی دو ساعت باید ده تا بزنه اگه ۹ تا هم زد برو بیمارستان نوار قلبشو چک کنن . چیزی که دکترم به من گفت اینه
همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم حتما یه سر برو بیمارستان . یه کنترلی انجام بدن . تو ماه آخر خیلی باید حواست به حرکات جنین باسه . خدای نکرده ناگهانی صربان قلبش افت می کنه و خطرناکه
چیز شیرین بخور به سمت چپ دراز بکش حرکات و بشمار توی دو ساعت باید ده تا بزنه اگه ۹ تا هم زد برو بیمار ...
امتحان کردم همون فقط ضربه های ضعیفه انگار فقط می چرخه فردا بعدظهر وقت دکتر دارم می ترسم چیزیش نشه
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦♀️🤷♀️
عزیزم حتما یه سر برو بیمارستان . یه کنترلی انجام بدن . تو ماه آخر خیلی باید حواست به حرکات جنین باسه ...
سر دخترم یادمه تا روز آخر سوراخم میکرد برا همین حس کردم این طبیعی نیست دعا کنید چیزی نشه🥺
اگه همون ضربه های ضعیفش به تعداد باشه مشکلی نیست باز فردا میری مطمئن میشی
دعا کنید برام ممنونم🙏🥺
چرا الکی استرس داشته باشی الان برو بیمارستان ان اس تی بگیرنبچت ک کامله حتما الان برو
الان همسرم نیست دخترم خوابه یعنی تا فردا صبر کنم برم دکتر خطرناکه؟