2777
2789
عنوان

دخترا خوستگار اومده برام

109 بازدید | 7 پست

سلام دخترا لطفا راهنماييم كنيد 

برام خواستگار اومده كارش تو كلانتريه ٢٥ سالشه قدش زياد بلند نيس رنگش سفید در ضمن از سفیدا خوشم نمیاد قیافش بد نیس و تو کجایی زندگی میکنم که باید با خونواده اش زندگی کنیم و ایشون تک فرزنده یعنی قرار نیس خونه جدا داشته باشیم 

یکم باهم نشستیم پسره ارومیه زیاد حرف نزند الانم زنگ زدن اون قبول کرده من نمیدونم چه تصمیم بگیرم تو زندگیم خیلی اذیت شدم از طرف خونواده ام قبلا به من تهمت شرف زدن از زندگی با یه خونواده متنفرم من خونواده ام بهم رحم نکردن اونا میخوان چیکار کننن  حالا نظرتون بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگید دخترمون شرط داره باید براش خونه جدا بزارین

اگه قبول کردن قبول کن 

دیگه کی با خانواده میمونه 

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

من 10سال باخانواده شوهر زندگی کردم وآخرم با حکم دادگاه جدا شدیمبرگردم عقبهرگز این غلطو نمیکنم

ایشالا بهترش برات بیاد عزیزم

یعنی یه اتاق بهت دادن یا واحد داشتی ؟؟