الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
خوبه تحمل میکنی من نمیتونم همیشه پیش قدم میشم چهار پنج ساعت گریه میکنم تا آشتی کنه
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
اخه 5ساعت گریه کنم برا چی ...خب وقتی خودش مقصره و راه دور هم هست ... کلی هم تو بحث حرف زد برا چی برم ...
من چون پیشمه نمیتونم تحمل کنم