2777
2789

من هرروز بهش زنگ میزدم 

امروز نزدم گفتم ببینم اون میزنه یا نه 

اونوقت از صبح تا حالا که رفته دریغ از یه تماس ....

نمیخوام بریزید سرم و بگید وای که توقعاتی داری و از دیگران توقع نداشته باش و این جور حرفهای شعاری ....

ولی واقعا یه حالی شدم از اینکه من اینهمه مدت هرروز بهش زنگ زدم و جویای حال و احوالش شدم سرکار و اون امروز که نزدم حتی نگران هم نشده بگه یعنی چی شده که زنگ نزده من بزنم ببینم چه خبره ....

واقعیت ها خیلی ناخن 

انگار بهم نشون.داد هیچ توجهی بهم نداره

حتی می‌تونست زنک بزنه حال من نه حال بچه خودش رو بپرسه...حس بدی بفهمی اینهمه وقت انرژی و محبت و توجه صرف یکی کردی و پشیزی هم ارزش نداشتی براش

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اشتباهت همینه ک خیلی زیادی شدی براش

من اصلا زنگ نمزنم و خودش همش زنگ میزنه و همشم میگ اگر من زنگ نزنم ی زنگ نمیزنی

میدونی چرا؟منم مث تو بودم اوایل‌دیدم زیادی شدم براش.دیدم منو نمیبینه تازه گله هم میکنه ک چرا هی زنگ میزنی.دیگ زنگ نزدم.بهم برخورد.دیگ هم ادم قبل نمیشم.مردا لیاقت محبت ندارن

حتما سرش شلوغ بودهتوام هر روز زنگ‌ نزنهر وقت دلت تنگ شد زنگ بزن

چون صبح می‌ره شب میاد من معمولا زنگ میزدم البته دلم هم تنگ میشد مگه در طول بیست‌وچهار ساعت چند ساعت میبینیم همو

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
عزیز اشتباهت همینه ک خیلی زیادی شدی براشمن اصلا زنگ نمزنم و خودش همش زنگ میزنه و همشم میگ اگر من زنگ ...

آره راست میگی

عزیز اشتباهت همینه ک خیلی زیادی شدی براشمن اصلا زنگ نمزنم و خودش همش زنگ میزنه و همشم میگ اگر من زنگ ...

دیگه خیلی وقت هیچ توجهی بهم نداره 

چون صبح می‌ره شب میاد من معمولا زنگ میزدم البته دلم هم تنگ میشد مگه در طول بیست‌وچهار ساعت چند ساعت ...

خب بعضی وقتا پیام بده.

بزار وقتی زنگ میزنی ذوق کنه

ساقی به نور باده برافروز جام ما
بله زنگ میزنه و احوال میپرسه ولی ن نوبتیه ن اجباری،هرکدوم وقتشو داشتیم تماس میگیرم،ولی درکل روزی دوس ...

چه خوب آفرین بهتون

نه عزیزم انرژی منفی برای خودت جذب نکن 

منم همینطورم شوهرم هیچوقت به من زنگ نمیزنه 

اما خب منم زنگ نزنم اونم که نزنه وقتی میاد خونه سرسنگینم باهاش و همین حس شمارو دارم بعد خودش میاد میگه براچی زنگ نزدی و فلان بعدم از دلم در میاره 

بعضی موقع ها اونقد سرشون شلوغه که از خودشون یادشون میره 

حق بده بهش و خودتو اصلا ناراحت نکن 

هرچی باشه همسرته

روزای خوب توی راه😎✌🏻