2777
2789

همسرم مدفوع سیاه رنگ داشت وکم خون بود ولی ازمایش خون مدفوعش منفی بود علامت دیگه ای نداشت براش اندوسکوپی نوشتن هنوز جواب نیومده براش کلونسکوپی نوشتن نگرانم که ...... باشه دیوونه شدم تو این یه هفته نمیتونم غذا بخورم  دارم میمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیز خاصی نیست حالا جهت اطمینان کلونوسکپی میکنه 

مشکلی هم باشه قرص میخوره و رعایت غذایی 

ولی رنگ مدفوع بعضی اوقات بستگی به چیزی که خوردی داره 

اگه سیاه باشه حتما دلیل نمیشه خون باشه شاید شوهرت 

مشکل کم خونیش از یه چیز دیگس 

ببخشید حالت دفعشون قیری نیست؟

برام دعا کنید ♥️🤝🏻

مدفوع قیری و سیاه رنگ

استفراغ های خونی 

ترشحات سیاه رنگ استفراغ

نشان دهنده خونریزی از معده است.شایع ترین علت خونریزی هم زخم معده است که باعث سوراخ معده میشه.با آندوسکوپی و کولونوسکوپی کامل مشخص میشه.بیماران بعلت خونریزی گوارشی بشدت کم خون میشن.رنگ زرد و چهره رنگ پریده دارند.که باید خون تزریق بشه....نترس و به دلت راه نده.فوقش میگن زخم معده شدید داره.داروی آمپرازول شروع و شوهرت درمان میشه به امید خدا🙏

عزیزم چیز خاصی نیست حالا جهت اطمینان کلونوسکپی میکنه مشکلی هم باشه قرص میخوره و رعایت غذایی ولی رنگ ...

سه روز بود فقط سیاه بود فرم طبیعی  فقط خیلی افراطی خرما خورده بود

مدفوع قیری و سیاه رنگاستفراغ های خونی ترشحات سیاه رنگ استفراغنشان دهنده خونریزی از معده است.شایع تری ...

اخه اندوسکوپی گرفتن اگه از معده ش بود نمی گفتن کلونو سکوپی بده 

ممکنه زخم روده یا معده داشته باشه با دارو درمان میشه نگران نباش. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿